Reacties

Kind en smartphone: 7 tips — 4 reacties

  1. Mijn zoons zijn allebei volwassen, en destijds waren er nog geen smartphones.
    Wel even een tip om bij de ingestelde nummers ook een nummer te zetten met als naam 'thuis'. Mochten ze het toestel kwijtraken dan kan een aardig iemand jou bellen en dan kunnen ze hun mobiel mogelijk weer terugkrijgen. Onze zoons is het allebei overkomen en gelukkig troffen ze aardige mensen :-)

    • Wat een slim idee VeggieMo. Ik heb zelf ook 'thuis' in mijn telefoon staan, maar dat heeft mijn oudste dochter voor mij gedaan, omdat ik na 1 jaar nog steeds ons nieuwe telefoonnummer niet uit mijn hoofd ken...

    • Nummers onthouden dat lukt me nog wel. Ik heb last van wat anders. Al een paar jaar heb ik een ander mobiel (type koelkast) en weet nog steeds niet hoe die werkt. Behalve dan hoe ik moet bellen. Ben soms echt een n00b met dit soort technologie. Het interesseert me ook niet genoeg. Als ik elke dag een mobiel nodig had dan is het wat anders. Ik ben elke dag thuis en dus altijd bereikbaar.

  2. Ik hoop dat ze net zo de schurft aan die dingen hebben als ik...
    Wat grappig dat jouw kinderen er ook weinig van moeten hebben dus, zo te lezen :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>