Smartphone hoesje voor Huawei Honor 8x

Smartphone hoesje voor Huawei Honor 8x

Ik heb een nieuw smartphone hoesje voor mijn Huawei Honor 8x.

In het grote geheel volstrekt onbelangrijk, maar ik kan er toch blij van worden : )

Ik vind hem echt prachtig!

Nieuw smartphone hoesje voor mijn Huawei

Ik kies ook altijd voor het zogenoemde ‘bookcase’ model, omdat ik mijn smartphone geregeld laat vallen. Op deze manier is hij goed beschermd. Bovendien vind ik zo’n hoesje handig omdat je er dan ook pasjes en dergelijke in kunt doen.

Smartphone hoesje voor Huawei Honor 8x

Praktische informatie

Ik kocht dit smartphone hoesje voor 3,15. Het viel nog niet mee om een hoesje voor mijn Huawei Honor 8x te vinden, omdat dit merk minder gangbaar is geworden. Bij de Action, Xenos en Hema kun je er bijvoorbeeld echt geen hoesjes voor kopen!

Leestips

Wat voor type smartphone hoesje heb jij?

Similar Posts

10 Comments

  1. Op het grote geheel misschien niet belangrijk, maar ik snap helemaal hoe blij je bent. Dit is ook wel echt een leukerd! Sinds kort heb ik ook zo’n soort hoesje. En ja, ook ik heb een Huawei en heb bijna drie jaar met alleen een ‘achterkantje’ gelopen. Een betere was er niet. Maar ik ben heel blij dat ik nu weer een hoesje heb gevonden dat de voorkant beschermt én waar ik pasjes in kwijt kan.

  2. Een Huwawei Mate pro. Daarvoor kan ik alleen een hoesje on-line kopen. Ik heb wel ook zo’n bookcase model. Voor het gemak. Contant geld? daar doen we niet meer aan ;-)

  3. Wat een tof hoesje! Ik heb een nieuwe besteld aangezien ik vanaf deze week de telefoon overneem van mijn man. Erg blij mee, hoesje van Londen

  4. Ik vind ‘m leuk! Ik heb ook zo’n soort hoesje waar pasjes in kunnen. De mijne is in mijn favoriete kleur blauw met bloemen en vlinders. Ik heb dezelfde voor mijn iPad.

  5. Ik poogde laatst een hoesje voor mijn huawei te kopen. Ondanks doorgeven van de juiste telefoon voor het formaat, kreeg ik een te groot hoesje opgestuurd.
    Nu heb ik besloten dat het huidige hoesje nog wel even meekan. Tenslotte wordt de telefoon ook slecht.

    Mijn voorkeur gaat uit naar hoesje wat zij- en achterkant bedekt, eventueel plek heeft voor pasjes maar geen bookcase of zo. Die vind ik rete irritant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.