Reacties

Smartphone hoesje voor Huawei Honor 8x — 10 reacties

  1. Op het grote geheel misschien niet belangrijk, maar ik snap helemaal hoe blij je bent. Dit is ook wel echt een leukerd! Sinds kort heb ik ook zo'n soort hoesje. En ja, ook ik heb een Huawei en heb bijna drie jaar met alleen een 'achterkantje' gelopen. Een betere was er niet. Maar ik ben heel blij dat ik nu weer een hoesje heb gevonden dat de voorkant beschermt én waar ik pasjes in kwijt kan.

  2. Ik vind ‘m leuk! Ik heb ook zo’n soort hoesje waar pasjes in kunnen. De mijne is in mijn favoriete kleur blauw met bloemen en vlinders. Ik heb dezelfde voor mijn iPad.

  3. Ik poogde laatst een hoesje voor mijn huawei te kopen. Ondanks doorgeven van de juiste telefoon voor het formaat, kreeg ik een te groot hoesje opgestuurd.
    Nu heb ik besloten dat het huidige hoesje nog wel even meekan. Tenslotte wordt de telefoon ook slecht.

    Mijn voorkeur gaat uit naar hoesje wat zij- en achterkant bedekt, eventueel plek heeft voor pasjes maar geen bookcase of zo. Die vind ik rete irritant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder