Help, ik heb een Huawei smartphone

Smartphone

Nadat ik jarenlang vrij goed overweg kon met een refurbished iPhone, liet ik mij door mijn jongste zoon overhalen om een Huawei te kopen. De batterij van de iPhone liep namelijk raar snel leeg, er konden geen foto’s meer bij, en ik kon er niet meer op inloggen. Een Huawei zou al deze problemen oplossen, beloofde mijn zoon.

En dat was ook zo.

Het was in het begin even wennen, maar nu ben ik best tevreden met mijn Huawei smartphone.

Mijn Huawei smartphone en ik

Een belangrijke reden waarom ik er blij mee ben, is omdat ik nu niet langer permanent dat irritante bericht heb dat ik mijn mailbox moet lezen, terwijl ik er niet in kan! Dat had ik op mijn iPhone. En geloof me, ik heb het geprobeerd! Verder ben ik tevreden omdat de Huawei doet wat ik wil, en ik heb nooit gezeur dat het geheugen vol is.

Waarom heeft deze post dan de titel: ‘Help ik heb een Huawei’?

Uh-oh. Huawei onder vuur

Huawei smartphones liggen onder vuur. Het volgende gerucht doet de ronde:

Chinezen zouden via Huawei smartphones hun gebruikers bespioneren.

Tsja, ik moet toegeven, dat klinkt niet zo best. Ook al ben ik hardleers, en denk ik nog steeds dat er bij mij toch niets interessants te zien is. En alsof spionage niet erg genoeg is, las ik nieuwe Huawei-telefoons niet met de Google Play Store geleverd worden. En dat is lastig omdat je daar apps kunt downloaden.

Wat nu?

Ik heb een Huawei Honor 8x. Die wordt voorlopig nog wel geupdate geloof ik, maar het wordt er denk ik niet beter op.

Mijn Innerlijke Consument wordt ondertussen helemaal wild, en begint al hardop te denken welke nieuwe smartphone een goede optie zou zijn. Ze ziet een Xiaomi smartphone wel zitten. Maar ik heb haar gewaarschuwd:

‘Geen sprake van! De Huawei doet het nog!’

Maar ze is niet voor 1 gat te vangen. Listig fluistert ze in mijn oor, dat de Huawei binnenkort niet meer te combineren is met mijn Fitbit….

Lees ook mijn post over mijn nieuwe smartphone hoesje voor Huawei.

Leestip: Is refurbished goed? en Fitbit problemen.

Wat voor smartphone heb jij?

96 Comments

  • Bert
  • Andreas Jerphanion
  • Justin
  • Dirk Seghers
  • Dave
  • Evert
  • Jeffrey
  • Marc
  • Vero
  • Kina Raspe Veninga
  • Andreas Jerphanion
  • j Pijpers
  • Joseppe Greuters
 1. Henny
 2. anoniem
 3. Lot
 4. Jo
 5. Joannes
 6. Felice Veenman
 7. N8W8
 8. Vero
 9. Jos de Lange
 10. Joachim Scheffer
  • Stephen
 11. 😎👍🤔👌
 12. Randy Coenraad
 13. Gerd
 14. SLON
 15. Marco
 16. Andreas Jerphanion
 17. Sam11
 18. Sherry
 19. Joseppe
 20. Andreas Jerphanion
 21. Bouchra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh