Reacties

Fitbit problemen: 4 Fitbits in 7 jaar.... — 18 reacties

 1. Ik heb in korte tijd twee Fitbits gehad. Ook allerlei problemen mee. De laatste telde al stappen als ik aan mijn neus krabde. Nu heb ik een Huawei, bijna een jaar. Eén keer een probleem gehad met de app en die werd snel en goed opgelost door de helpdesk.

 2. Vervelend zeg! Ik heb er geen, maar ik zag pas wel (dacht bij ANWB) van die horloges die hetzelfde doen voor een best vriendelijk prijsje. Is dat geen optie voor je? Ben je misschien wel je Fitbit Friends kwijt, dat weet ik natuurlijk niet...

 3. Ik heb nu een jaar een Huawei en ik vind dat ik hem nu best wel snel moet opladen: in het begin deed ik er een dag of vijf mee en nu iets van twee dagen. Verder heb ik er gelukkig nog geen problemen mee gehad.

 4. Ik vind de Fitbit’s erg milieu-onvriendelijk! Op mijn telefoon heb ik een app om stappen, tijd en nog veel meer op te nemen. Alleen de stappen vind ik interessant, moeten elke dag minstens 10.000 zijn maar zijn meestal veel meer.

  • Fijn dat je zoveel stappen kunt registreren op je mobiel, maar als je zoals ik (en Nicole) een rok draagt valt het niet mee om je telefoon altijd bij je te hebben. Dat is de reden dat ik geen stappenteller op mijn telefoon gebruik, maar een Fitbit. Ik weet niet waarom dat milieu-onvriendelijker is dan een telefoon. Er zijn mensen die heel vaak van telefoon wisselen en ik doe jaren met de mijne en heb al 4 jaar dezelfde Fitbit (zonder problemen overigens). Ik denk dat het dus niet alleen staat of valt met wel of geen Fitbit.

  • Super dat je Fitbit al vier jaar meegaat Marjan. Ik snap ook niet waarom het bij mij vaak misgaat. Toch vind ik het een hele fijne activity tracker verder.

 5. Ik heb al minstens 8 jaar een Samsung Gear. In die 8 jaar is hij één keer kapot gegaan ( gear 1) en kocht ik met korting een Gear 2. Ideaal, stappenteller, maar geeft ook berichten door, houdt bij hoe lang je sport. Meet ook je hartslag, het aantal trappen dat je loopt en heeft wekelijks een verslag hoe je het gedaan hebt. Ideaal in combinatie met mijn Samsung telefoon! Werken perfect samen, aanrader!

 6. Mijn dochter is een Fitbit fan. Ik kreeg haar oude en zij kocht een nieuwe. Ik heb die oude, die helemaal niet zó oud was, nauwelijks gebruikt toen het bandje onherstelbaar de geest gaf.
  Daarom twijfel ik nog steeds of ik er wel eentje wil.

 7. Welnu, mijn echtgenote heeft een fitbit 4, die nu 10 maanden oud is. Één week geleden schoot het bandje los. Dat kon ik er weer op klikken, maar wat een zwakke en ingewikkeld systeempje. Vandaag zat ze koffie te drinken met haar tennis vriendinnen en viel de fitbit zo van haar pols. Bleek het deel op de kast zelf afgebroken te zijn, zodat het bandje er niet meer op vast te zetten was. Meegenomen naar servicebalie van verkoper (MEDIA markt Nieuwegein). eerste reactie "o...is gebruikersfout". Kosten koper dus. Antwoord "dacht het niet, valt nog in de garantie en niks oorzaak gebruiker, productfout". Tenslotte werd hij ingenomen "voor reparatie" (is niet te repareren). En ik zou er nog van horen, "kan 15 dagen duren". Ik heb hier een heel slecht gevoel bij en kom er ongetwijfeld nog op terug.

  • Wat vervelend! Maar dit probleem is helaas herkenbaar. Laat je niet afschepen, en neem eventueel contact op met Fitbit zelf. Het is mijn ervaring dat zij altijd goed helpen en het apparaat vergoeden of je een nieuwe aanbieden met korting.

  • Helaas kon ik hier deze discussie niet meer vinden om het vervolg te melden, en heb het toen los bij de draad fitbit gemeld maar.... het is goedgekomen bij Mediamarkt. Na 23 dagen kreeg ik een mail van Mediamarkt dat het niet meer te repareren viel en we het geld terug konden krijgen of een nieuwe. Bij inname door dezelfde service balie medewerkster zei deze "normaliter doen ze dat niet" ??? kan ik me nauwelijks voorstellen want dan zal het merk snel failliet zijn. We hebben toen met bijbetaling van 14 euro de fitbit 5 gekocht. Mijn echtgenote is er heel blij mee, draagt (nog) beter en wat belangrijker is; ik heb de aansluiting bekeken op de kast en die veel beter! Het euvel lijkt hiermee verlopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>