Reacties

Waarom ik een nieuwe Fitbit kocht — 25 reacties

 1. Ik lig in een deuk. Zou precies mijn verhaal kunnen zijn. In mijn geval al verschillende keren mijn telefoon kwijt geweest maar dan wel echt Speurend terug heel de toer die ik met de honden had gewandeld en soms vond ik hem maar de laatste keer niet. Toen ik hem, na aankoop van een nieuwe, terugvond was het wel langs de kant van de straat, onder de bladeren, helemaal frut plat kapot. Succes met je nieuwe stappenteller. Bandjes laten vervangen is niet evident bij zo'n stappenteller dus was je misschien toch wel toe aan een nieuwe. En nu elke dag minstens 10000 stappen! :-)

  • Valt de telefoon heel makkelijk uit je zak Kris? Wonderlijk hoe je dingen vaak terug vindt als je een nieuw exemplaar hebt gekocht...

 2. ha Nicole,

  grappig verhaal en het mooie is... ik wist niet eens wat een Fitbit is...
  Hahaha... moet om mezelf lachen.
  Ga best wel met de tijd mee, maar dit wist ik dus niet.
  Blij dat je hem gevonden hebt...

  groetjes!
  Marlou

 3. 😱 Oooo, dit is een echt Fitbit verslaving. 😂
  Dat is toch altijd zo dat als je iets kwijt bent en je koopt iets nieuws, dat wat je kwijt bent ineens quasie-onschuldig te voorschijnt komt. 🤔
  Althans, dat is mijn ervaring met sommige dingen. Ik was een keertje een quiltlineaal kwijt. Na een half jaar ‘wachttijd’ besloten (dit omdat ik al vaker dit geintje had meegemaakt) om een nieuwe te kopen, want hij was echt verdwenen. De nieuwe gekocht en paar dagen later kwam de oude te voorschijnt. Nou ja........ 😳

  • Je zou inderdaad bijna een nieuwe kopen alleen maar om ervoor te zorgen dat het verdwenen voorwerp opduikt! Het is inderdaad frappant hoe dat werkt!

  • Ik had een Samsung Gear Fit 1 en die ging kapot. Ik moest ervoor naar de stad enz. Lui als ik ben (en dat mens heeft dan een stappenteller en gezien dat het ding TOTAAL niks meer deed) verwachtte ik weinig van een Samsung Shop en heb een nieuwe gekocht een Gear Fit 2. Ook nog eens een enorme vooruitgang qua kunnen dat ding. Ik ben er per ongeluk 1 x het zwembad mee ingedoken, ook overleefd. Geen leven zonder stappenteller voor mij! (en fietsteller, heeft Wifi, locatie, enz. ) Je kunt ook een appje beantwoorden in de auto met "ik zit in de auto". Conclusie: "verslaafd".

 4. Je Fitbit heeft je wel in beweging gehouden en je hebt hem weer gevonden.
  Zelf hou ik niet bij hoe mijn beweging is, zal een teleurstelling worden. Hans

 5. Ik begrijp het principe van stappentellen gewoon niet. Je weet toch zelf wel of je die dag voldoende hebt bewogen of niet? Ik ken echt mensen die eind vd dag nog een rondje door het huis doen om de 10.000 te halen. Echt vd zotten. Daarbij vind ik hooguit een enkele apple watch nog wel mooi om te zien, maar de meeste trackers zijn erg lelijk.

  Maar goed, ieder z'n ding dan maar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>