Reacties

Hor schoonmaken: hoe doe je dat? Tips en tricks. — 43 reacties

 1. wat een handige tips allemaal, hier alleen een hor voor de deur en de onderste gleuf is het enige waar stof in komt, deze neem ik altijd evenmens met de stofzuiger, de randen maak ik schoon met een nat doekje.

 2. wij roepen al jaren: er moet een hor in die deur...Je weet hoe het gaat. Dit gelezende hebben, heb ik besloten dat ik blijf roepen

 3. Inderdaad onderhoud is wel belangrijk.
  Zijn wel stofnesten, kun je nagaan wat er van buiten naar binnen komt.
  het hor in een frame maak ik in de douche schoon, en de andere die met klittenband vastzitten in een sopje. Hans

  • Ik vind het inderdaad wel ideaal dat ze gewoon in de wasmachine kunnen. Maar zoals ik zei: het staat wel wat minder strak dan een hor met frame.

 4. Handige tips om bij stil te staan. Wij hebben een hor in de slaapkamer. Die heb ik nog niet schoongemaakt omdat het een fragiele constructie is. Dit weekend maar eens kijken met in mijn achterhoofd jouw tips.

 5. Je krijgt de hor ook schoon door een vaatwastablet in een teiltje lauwwarm water te laten oplossen. Dan een spons erin dompelen en over de hor gaan. Resultaat is een super schone hor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>