Zijn er hier mensen met een Fitbit? Laten we vrienden worden!

fitbit friendsIk ben dol op mijn Fitbit.

En nu lijkt het me leuk om te zien hoeveel andere mensen lopen op een dag. Dit kun je doen door vrienden toe te voegen aan je fitbit account. Maar of ik heb te weinig vrienden, of slechts één van mijn vrienden heeft een fitbit. (Zie afbeelding hierboven)

Fitbit vrienden toevoegen: 2 manieren

Je kunt Fitbit vrienden toevoegen op twee manieren:

 1. Ik kan je een uitnodiging sturen via de mail.
 2. Via Facebook. Maar dan moet ik je dus als Facebook vriend hebben.

Dus nu is mijn vraag: heb jij een fitbit? En lijkt het je leuk om als het ware in een virtuele Fitbit groep te zitten zodat we elkaars stappen kunnen zien?

Reageer dan met onderstaand formulier:

Het werkt bij mij erg motiverend. Ik beleef er bijvoorbeeld veel genoegen aan dat ik meer stappen heb gezet dan Ineke : )

N.B. Als je vrienden bent kun je elkaar taunten op Fitbit.

Draag jij een activity tracker?

Similar Posts

18 Comments

 1. Wat toevallig. Ik heb er vanmiddag één besteld. Fitbitvrienden worden lijkt me leuk. Ben alleen bang dat ik geen uitdaging voor je ben; mijn conditie is niet zo goed. Maar wie weet, kun jij mijn 'haas' worden ;-).

 2. Geen fitbit, maar wel meer stappen dan jij, hahaha
  Effe ruim 90.000 heb ik er :)
  Ben ik dan weer jouw haas? Alleen zijn die van mij gestapt! Rennen trekt mijn lijf (helaas) nog niet.

 3. Ik heb een B versie van de FitBit. Gekregen van mijn werk als cadeautje tussendoor (dus dat vind ik echt heel gaaf), maar helaas kunnen we dus geen vriendjes worden :( Laatst begon ik wel te twijfelen of ik niet een echte FitBit wil halen, wie weet..

 4. Ik heb mijn mailadres gestuurd. Ben niet zo'n fanatieke stapper, maar ben wel altijd erg geïnteresseerd in mijn slaapritme en ik houd mijn waterhoeveelheid bij.

 5. Ik heb geen fitbit ???? Maar heb ook even je review gelezen en denk dat ik er 1 ga kopen. Ik moet echt meer bewegen en denk dat het voor extra motivatie zorgt..ik ben namelijk ookhet type die dan meer stappen wil zetten hahaha

 6. Erg verslavend hoor .wil ook wel vriendjes zijn maar a la ik jullie stappen zie kom ik niet aan.maar is wel leuk toch .voeg me maar toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.