Bagels and Beans in Arnhem

bagels and beans arnhem
Lekker! Koffie bij Bagels and Beans. En mijn man heeft anijsmelk.

Ik maakte voor het eerst kennis met Bagels and Beans in Enschede.

Ik vond ze leuk vanwege de rustgevende klassieke muziek die er klonk, en de gulle koppen koffie die je er krijgt. Niet van dat benepen gedoe, met piepkleine kopjes.

Gisterochtend was ik samen met mijn man in Arnhem en ik rook mijn kans om koffie te drinken bij de Bagels and Beans aldaar.

Anijsmelk met versiering en een kop koffie

Mijn man drinkt nooit koffie, en neemt meestal cola of chocolademelk. Maar bij Bagels and Beans hadden ze tot zijn vreugde anijsmelk! Er was even een vervelend moment toen hij de pittoreske versiering op wilde vreten. Die bleek echter puur voor de sier, en dus niet geschikt voor consumptie…

Maar verder vond hij het erg lekker. En ik genoot van mijn kop koffie en de klassieke muziek die ook in de Bagels and Beans in Arnhem speelde.

Boerenkool met vorst

Ook moest ik glimlachen om het kaartje waarmee ze hun spinazieburger aanprezen. Je ziet het rechtsboven in de foto staan.

Bagels and Beans

Sleutelwoorden bij Bagels and Beans zijn ‘aandacht’ en ‘rust’ staat op hun website. Een ander belangrijk kenmerk is dat de producten meestal biologisch zijn.

Ken jij Bagels and Beans? En wat vind je er van?

Similar Posts

21 Comments

  1. We waren dit keer met de auto, omdat we daarna nog naar Zutphen moesten.

   Maar in november ging ik een keer met de trein naar Arnhem. Ik kom dan langs Arnhem Velperpoort en zo : )

 1. Hier in Wageningen is ook een Bagels en Beans. Ik kom er graag, vooral voor de vegan bagel hummus. Dat is de goedkoopste van de kaart, en superlekker, met een dikke klodder hummus, gedroogde tomaatjes en rucola. Dat ze wifi aanbieden vind ik ook fijn. Ik zit er vaak een paar uurtjes, lekker werken en genieten van hun koffie.

  1. Oh, en Wageningen is helemaal niet zo groot Mathilde! Nu hoop ik helemaal dat we er dan ook eentje in Doetinchem krijgen. Het lijkt me zelfs wel leuk om daar eens te gaan zitten bloggen : )

 2. Ja! Bij mij in de buurt zijn er twee. Allebei leuk en een heeft een hondje, daar ga ik dan vaak heen, want mijn hondje is nu bevriend met die van de Bagels&Beans.

 3. Ik vind het er uitermate gezellig. Wij hebben er weleens ontbeten en ik vind de sfeer en muziek heerlijk. Ik moest wel wennen aan de bagels. Kon je die eten? Achteraf gezien waren ze lekker.. X

 4. Jongste dochter heeft me een paar weken terug mee genomen op te lunchen en ik ga er graag nog een keer heen, echt super leuk is het daar, ik had een wortel bagel met mango chutney (geen idee hoe ik dat schrijf sorry) En ook de koffie was heerlijk!

 5. In Wageningen zit er inderdaad ook eentje, als ik er heen ga is dat vaak alleen. Rustig zitten met mijn tablet, boekje of laptop en een kop koffie (okay, meerdere keren koffie)… vaak is het niet, maar het zit op een mooi plekje vooral op woensdag als er markt is en er genoeg mensen lopen.

 6. Ik kom er graag, we hebben er in Nijmegen 1 vlak bij waar we wonen. Ik vind hun bagels heerlijk en inderdaad de grote koppen koffie. Vind ze alleen wel een tikkie prijzig dus kom er niet te vaak :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.