Reacties

Pech onderweg? Allsecur biedt Pechhulp on demand — 15 reacties

 1. hoi, ik heb geen auto. En in Afrika had ik geen pechhulp. Wel pech, en dan moet je het zelf oplossen.

  Een verzekering werkt op solidariteit: of je er veel of weinig gebruik van maakt, maakt voor je premie niet uit. Als je alleen betaalt voor wat je gebruikt, ondermijn je het systeem en wordt al snel het leven duurder voor mensen met veel pech. Of met veel zorgkosten, of met veel brand, of met een chronische ziekte, of met weinig geld voor een goede auto.

  Het klinkt wellicht erg idealistisch, maar ik zou er dus geen gebruik van maken.

  (in de titel van je stukje ontbreekt een l)

 2. Hallo Nicole,
  Wel sportief dat je met jouw brood-en-worst-plank-icontje aangeeft dat dit een advertorial is. Als er een productnaam zo SEO-technisch prominent in de titel van een blog staat is dat al te verwachten ;-).
  Zelf vind ik blogs die duidelijk het doel hebben om inkomsten te creëren minder interessant. Het achterliggende publicatieschema is duidelijk aanwezig en voor mij dus een reden om naar blogs te gaan zonder commercieel vertrekpunt.

  • Graag gedaan Annette.

   Overigens is het uitgangspunt van Huisvlijt niet commercieel. Maar als ik een betaalde opdracht krijg, waarmee ik kan bijdragen aan het gezinsinkomen dan ben ik daar wel blij mee : )

 3. Wij zijn lid van de ANWB en zullen dat ook altijd blijven. ANWB rules!!! roepen wij hier altijd in huis want zij hebben ons tijdens dikke vette pech in het buitenland super, super, super goed geholpen en ook binnen NL zijn het onze helden!

 4. Lijkt me wel ideaal. Wij zijn jaaaaaren lid geweest van de ANWB, maar uiteindelijk maar 1 keer pech gehad. Dus dat is 10 jaar, 100 euro door de gootsteen, voor mijn idee dan hè...

 5. Ik vind de prijzen erg hoog. Één keer pech met reparatie en je bent al net zo duur uit.
  Wij hebben al regelmatig de anwb moeten bellen. Voor lekker banden, stukke accu's, en ook eenmaal omdat ik het voor elkaar had gekregen me buiten te sluiten (met centrale deurvergrendeling, knap he? ;-))
  Zoals altijd hier geen bezwaar tegen advertorial. De overgrote meerderheid van de blogposts is "gewoon". En je schrijft met regelmaat. Dus dat mag best wat opbrengen.

  • Aargh, hoe had je dat gedaan Anke? Jezelf buitensluiten lijkt me echt heel vervelend.

   Dank voor je positieve opmerking over het feit dat dit een advertorial is. De overgrote meerderheid van de posts op Huisvlijt is inderdaad 'gewoon' : )

  • De deur op slot gedaan, vervolgens de achterbak uitladen, daarbij de sleutelbos "even" in de achterbak gelegd, de achterklep dichtgesmeten, die in het slot viel.
   Ja, je moet er effe je best voor doen maar dan héb je ook wat :-P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder