Reacties

Trammelant in kinderboekenland — 8 reacties

  1. Ik heb het allemaal enigszins gevolgd en ben allereerst maar eens op zoek gegaan naar dat stuk over de trainer. Ik heb het in één adem gelezen het is een heel goed stuk en laat maar eens zien hoe makkelijk he gebeurd. Ieder let op zijn eigen kind (of telefoon) en niemand heeft iets gezien. En als het dan uitkomt allemaal roepen dat ze het wel verwacht hadden.
    Dat ze zijn stukken verheerlijking vinden van heeft me geshockeerd het wordt echt tijd dat er meer aandacht aan lezen besteed gaat worden want de eerste generaties met weinig kennis qua boeken heeft inmiddels kinderen. Zorgelijk!

    • Het verhaal van de trainer is inderdaad goed geschreven. Het voelt ongemakkelijk. Ik vond de symboliek van het fluitsignaal dat er een grens wordt overschreden erg mooi.

  2. Een mooi en genuanceerd artikel. Inderdaad van de zotte hoe dit loopt maar te verwachten in een tijd waarop mensen hun oordeek vellen gebaseerd op vage ideeën of een titel en het artikel zelf niet lezen 🙈🙈

  3. Het gedicht is zo mooi, ik had het al gelezen. Het verhaal heb ik pas na de ophef gelezen en het is een verhaal dat duidelijk aangeeft hoe gemakkelijk het soms voor een pedofiel is om een kind te misbruiken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder