Een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar gewenst!

Schermafbeelding+2011 01 01+om+14.03.02

Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Ik wens alle bezoekers van Huisvlijt alle goeds voor het komende jaar, en ik hoop jullie hier weer vaak te mogen begroeten!

Mijn voornemen voor dit spiksplinternieuwe jaar is soepel mee te bewegen op wat het leven mij voorschotelt. Dus als de dagschotel macaroni is in plaats van aardappels met groente en vlees, dan zal ik niet boos worden, of mopperen, omdat het niet gaat zoals ik wil. Ik zal proberen te genieten van de macaroni!

Doe jij aan goede voornemens?
En zo ja, wat zijn ze?

Similar Posts

14 Comments

 1. Een heel mooi jaar toegewenst. Ik neem het leven zo als het komt en geniet de meeste tijd van het jaar, af en toe heb je weleens wat tegen slag maar daar kom je ook wel weer door heen. Ik heb geen voornemens.

 2. Een hele mooie goede voornemen.
  Ik hoop van harte dat het jou lukt.
  Ook hoop ik dat het mij een beetje zal lukken om dit goed voorbeeld te volgen.
  En verder wil ik jou en jouw gezin een heel fijn, gelukkig en liefdevol 2011 wensen!
  Liefs,

 3. Ook een heel gelukkig nieuw jaar voor jou en je gezin.

  Iik heb mijn goede voornemens al een keer in een logje vermeld. Ik wil mij er wel aan houden.

  Liefs Frederique

 4. Ik heb zoveel voornemens ieder jaar, dat ik ze eigenlijk ook weer vergeet…schiet niet op he?

  De beste wensen voor jullie en dat je nog maar lang mag bloggen…

 5. Een gelukkig nieuwjaar en dat de macaronischotel je lekker mag smaken ;)

  Ik doe niet aan voornemens, ben meer van pluk de dag en we zien wel.

  Groetjes Isabelle

 6. Beste Nicole en familie,

  Ale goeds voor een nieuw jaar! Ik geniet bijna dagelijks van je schrijfsels. een van mijn voornemens is dit te blijven doen. Je bent een getalenteerde vrouw! 5 Kinderen opvoeden en dan ook nog zoveel (en mooi!) kunnen schrijven. Een diepe buiging voor jou. Mijn andere voornemen ligt in het verlengde van het jouwe; te genieten van wat ik heb i.p.v. te focussen op wat ik niet heb! Hartelijke groet, Sandra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.