Reacties

Een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar gewenst! — 14 reacties

 1. Een heel mooi jaar toegewenst. Ik neem het leven zo als het komt en geniet de meeste tijd van het jaar, af en toe heb je weleens wat tegen slag maar daar kom je ook wel weer door heen. Ik heb geen voornemens.

 2. Een hele mooie goede voornemen.
  Ik hoop van harte dat het jou lukt.
  Ook hoop ik dat het mij een beetje zal lukken om dit goed voorbeeld te volgen.
  En verder wil ik jou en jouw gezin een heel fijn, gelukkig en liefdevol 2011 wensen!
  Liefs,

 3. Beste Nicole en familie,

  Ale goeds voor een nieuw jaar! Ik geniet bijna dagelijks van je schrijfsels. een van mijn voornemens is dit te blijven doen. Je bent een getalenteerde vrouw! 5 Kinderen opvoeden en dan ook nog zoveel (en mooi!) kunnen schrijven. Een diepe buiging voor jou. Mijn andere voornemen ligt in het verlengde van het jouwe; te genieten van wat ik heb i.p.v. te focussen op wat ik niet heb! Hartelijke groet, Sandra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder