Reacties

Vuurwerk — 9 reacties

 1. Neen. Wij kopen geen vuurwerk! Nog nooit gedaan, maar als ik ze zie liggen wel zo van die vuurstokjes, maar die heb ik nu dus niet zien liggen dus heb ik ze ook niet.

  Vuurwerk moet je overlaten aan de professionelen vind ik. De brandweer dus!

  Groet en een knallend eindejaar toegewenst, Sandra.

 2. wij kopen geen vuurwerk, onze meiden zijn er zowiezo nog te klein voor. Wij wonen in een flat, met kindjes in pyama ga je dan ook niet zo snel naar buiten. Mijn man geeft er gelukkig ook niet om. Vorig jaar hebben wij meegemaakt hoe de broer van een klasgenootje van de midelste zijn oog is kwijtgeraakt.. Vreselijk! Ik hoorde van een politieagent die hier in de flat woont dat ze pas vuurwerk in beslag hebben genomen dat meer kruid bevat dan een handgranaat..
  vreselijk, het schijnt ze niks te kunnen schelen dat ze er iemand mee kunnen verwonden of iets beschadigen..

 3. Wij hebben nooit vuurwerk gekocht tot vorig jaar. Onze zoon vindt het erg leuk en ik heb liever dat hij van zijn vader veilig vuurwerk aan leert steken dan dat hij op een dag zelf gaat experimenteren. Mijn man neemt van zijn werk ook veiligheidsbrillen mee. Gisteren hebben wij een pakket van 35 euro gekocht. Maar voor onszelf zouden wij het nooit kopen.

  Fijne jaarwisseling!!

  Groetjes Isabelle

 4. Ik heb nog nooit vuurwerk verkocht en vind het ook totale geldverspilling. Toch kan ik genieten van echt georganiseerd vuurwerk (aan het einde van bijvoorbeeld de zomerfeesten) Maar dat ga je prive nooit evenaren.

  Geniet van oudjaar!

  Liefs, Karin

 5. Voor mij hoeft het ook niet, ik vind het zo'n zonde van mijn geld! Gelukkig hoeft het voor mijn man ook niet. Het scheelt ook wel dat we 3 dochters hebben en geen zonen denk ik, jongens hebben toch meer met vuurwerk.... Hier blijft het dan ook bij sterretjes....

 6. Wij zelf kopen geen vuurwerk de kinders echter wel!
  Het is 1x per jaar en ze sparen er ruime tijd voor dus waarom niet.. toen ik zelf op die leeftijd was vond ik het ook machtig spannend dus ik kan me de drang wel voorstellen ;-)

  Fijne jaarswisseling

 7. Hier nu voor het eerst een pakketje van 15 euro naast 2 kinderpakketjes met sterretjes en knallertjes. Van het vuurwerkpakket van 15 euro hebben we een aantal pijlen ingepakt als kado voor schoonmama dr verjaardag.

  Groet en een goed eindejaar Inge

 8. Wat ik niet begrijp is het volgende.Mensen lopen allemaal te klagen dat ze géén geld hebben en er is dit jaar naar schatting voor zo´n 65 miljoen aan vuurwerk verkocht en dan heb ik het over de legale vuurwerk verkooppunten. Wat is er niet nog allemaal uit Belgie gehaalt?
  Ik heb voor ons oudste dochtertje een fopvuurwerkpakket gekocht voor 5 euro en een pakketje sterretjes.
  Niks knallen,maar trekken en er komen slingers uit,dat soort werk.
  Ik had het als Kerstcadeau gekocht.
  Nu lag het in de winkel voor de helft.Dus volgend jaar maar wachten tot de laatste dag,scheelt weer euro´s!!

  Waar ik ook naar benieuwd ben voor hoeveel zal er aan staatsloten gekocht zijn?
  Iemand een idee?
  Zullen het straks wel horen op het journaal.

  Iedereen een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar.
  Groetjes Alexandra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder