Bijzondere kerstkaart + lantaarn

Van 1 van mijn maandagochtend koffievriendinnen kreeg ik deze bijzondere kerstkaart:

kerstkaart

En van de andere kreeg ik dit superleuke windlichtje, met kaarsje er in:

lantaarn

Ik ben helemaal blij verrast!

Heb jij al veel kerstkaarten ontvangen? Of verstuurd?

Similar Posts

19 Comments

 1. Da’s een mooie kerstkaart ! Lief hoor. Ik blijf het speciaal vinden “echte” kaarten te ontvangen (en geen sms-jes enzo). Helaas worden het er elk jaar minder, lijkt wel …

  De foto van je windlichtje is niet geupload trouwens.

  1. Dit was echt een grote verrassing zelfs. Ik vond het superleuk toen ze op de koffie kwamen met deze twee leuke kerst attenties.

   Dat zijn de krenten in de levenspap!

 2. Een aardige buurman kwam een kleine kerstster (plant) brengen met een kaartje eraan i.p.v. een ‘gewone’ kerstkaart. Leuke verassing !
  Ik vind het fijn om kerstkaarten per post te ontvangen en verstuur ze zelf ook. Met een paar verre familieleden ( een oude tante, een achternicht}heb ik alleen op die manier nog contact, een volgeschreven kerstkaart.
  Wat een mooie zelfgemaakte kaart van je vriendin !

 3. Ik ben bang dat veel mensen ons nieuwe adres nog niet hebben ;). Haha nee dat klinkt wel heel sneu. Op dit moment wel al een aantal kaartjes binnen gekregen maar wel minder dan normaal. Zelf nog helemaal geen kaartjes gestuurd alleen…

  1. Mijn ervaring is ook wel dat als je zelf niet stuurt, je minder kaarten ontvangt. Dat snap ik ook wel.

   Hopelijk krijg je er nog lekker veel Bente!

   En anders hierbij van mij een virtuele Kerstgroet!

  1. Nee, hoewel ik wel een tante heb die op een gegeven moment eerst ging zitten wachten of iemand haar een kerstkaart stuurde. En als ze er geen kreeg, stuurde ze zelf ook niet…

 4. Bijzondere kaart van je vriendin! De foto met het windlichtje zie ik niet.. Ik zei gisteren nog dat ik eerdere jaren al wel 2 weken voor kerst kaartjes kreeg, nu heb ik er nog maar 3… Ik stuur ze zelf wel altijd maar inderdaad ook veel minder. Als ik mensen ieder jaar een kaartje stuur en krijg er al 3 jaar niks meer van terug doe ik het ook niet meer!! het moet wel leuk blijven hoor…

 5. Ik stuur geen kerstkaarten meer. Een van mijn zoons ontwerpt iets leuks en dat zet ik op facebook met de beste wensen.

 6. Wat een lieve attenties om te krijgen. Ik probeer de mensen die heel belangrijk voor me zijn ook vaak een persoonlijke attentie te geven, niet alleen met kerst maar door het hele jaar heen. De anderen zou ik best kerstkaarten (of verjaardagskaarten) willen versturen, maar door de steeds hogere kosten van de postzegels is dit voor mij al een aantal jaren niet meer te betalen en ik weet dat dit voor veel meer mensen geldt. Ik vind het dan ook jammer dat mensen besluiten om geen kaart te sturen omdat ze er nooit een terug krijgen. Er hoeft toch niet altijd een ‘ tegenprestatie’ te zijn om iemand blij te maken? Het weten dat je iemand blij maakt met je wens moet toch eigenlijk voldoende zijn om zelf ook blij van te worden

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.