Reacties

3 kleding miskopen + hoe voorkom je miskopen?! — 48 reacties

 1. Ik vind de asymetrische rok juist erg leuk. Je ziet duidelijk dat het de bedoeling is dat ‘ie asymetrisch is, en dat vind ik erg leuk staan.
  Het zwarte rokje kun je ook goed hebben maar ik snap de beperking, ik hou ook helemaaaaal niet van strak!
  Misschien kan je handige dochter het jurkje wel vermaken ook? De mouwen mss korter en wellicht de taille iets innemen? Dan wordt het een warm-weer-floddertje? Op zich is ‘ie nl wel leuk!
  Ik ben soms ook te impulsief en vind het erg gezellig om de stad in te gaan...

 2. Ik vind het laatste rokje je super goed staan. Jammer dat je het in je kast laat liggen. Wie weet een keer voor een mooie zomer avond in de tuin? Ja, zo gaat dat we kopen en we kopen, maar de helft trekken we niet aan. Helaas doe ik er ook hard aan mee. Ik verkoop tegenwoordig wat ik niet aantrek op united wardrobe. Super fijn, zo kom ik van die ongedragen kleding af;)

 3. Daarom koop ik eigenlijk nooit online kleding. Ik maak er een gezellige shop dag van en dan kan ik de kleding ook op mijn gemak passen. Dat zwarte rokje staat staat je goed. Dat jurkje is inderdaad wat minder.

 4. Miskopen zijn nooit leuk! Gelukkig doe ik eigenlijk nooit miskopen, dat scheelt weer. Wel ben ik soms wat gauwer uitgekeken op items, maar die verkoop ik dan weer via Marktplaats. Dan is het snel weg :).

 5. Het laatste jurkje snap ik helemaal, ik pas ze ook elke keer weer en denk dan nee... Mijn laatste miskoop zijn hele mooie hoge paarse hakken, Ze zijn prachtig, maar echt te hoog. ideaal voor een zit feest waar ik niet op sta. maar ja die heb ik nooit.....

 6. haha, wel herkenbaar. Dan denk je: wooow, het is in aanbieding, ik pak het mee... maar eenmaal thuis doe je het bijna nooit aan! Je staat wel mooi met het zwarte rokje, haar die maar wat meer uit je kast :)

 7. Grappig om te lezen dat je sommige kledingstukken miskopen vind. Ik vind het wel meevallen hoor! Het Hema jurkje is lekker thuis en staat je leuk, de blauwe rok vind ik persoonlijk minder, maar ook die staat je ook goed maar je meot je er uiteraard zelf lekker in voelen!

 8. Mijn laatste miskoop waren een paar dure (El Naturaliste) enkellaarsjes. Ik had een paar bruine en een paar zwarte en dacht dat het model hetzelfde was, lekker breed bij de tenen. De laarsjes zijn prachtig maar niet zo breed als de andere láarsjes. Went wel, dacht ik. Dus niet.........

 9. Ik vind het zwarte rokje wel erg leuk staan bij je! Maar je hebt gelijk, als je hem in de kast laat liggen is het geen match made in Heaven.. zelf probeer ik ieder jaar wel ergens op een rommelmarkt te gaan staan zodat ik mijn overige kleding en miskopen een tweede leven kan gunnen :)

 10. Het zwarte rokje staat je echt heel goed! Ik heb niet echt miskopen maar wel veel kleding met het label er nog aan. Ik word dan verliefd op een kledingstuk en moet het dan hebben, maar vervolgens weet ik niet wanneer ik het aan moet.

 11. Die laatste vind ik jou niet leuk staan. Die andere twee wel en die eerste rok is echt gaaf :-) kun je het model niet zo houden en dan ietsje korter?
  Ik weet niet zo goed wat mijn laatste miskoop was. Wel mijn grootste miskoop. Dat was een dure naaimachine. Ik kan er niet mee overweg. Mijn moeder ook niet, dus het ligt het misschien niet aan mij.

 12. Als ik mijn kleding toch niet leuk vind, probeer ik er iets aan toe te voegen!Als de rok tekort is, naai ik er een strook andere stof aan vast . Of een tweede rok eronder,die erbij past. Met zwart is dat helemaal makkelijk. Of zoek iemand die dat voor je kan doen!

 13. Ik vind op zich dat zwarte rokje je best leuk staan. Snap dat je hem wat aan de strakke kant vindt maar misstaat zeker niet. Wat betreft mijn miskopen heb ik dat de laatste tijd niet. Ik koop nu al minder kleding (blogger zijn) en ik vraag mij vaak af heb ik nu wel echt nodig. Dus dan laat ik het al hangen haha

 14. o zo herkenbaar , ook de commentaren van "het staat je leuk". Kleding moet lekker zitten en je moet je erlekker in voelen, anders wordt het niet gedragen. Tenminste anders draag ik het niet (en zo liggen er ook bij mij wel dingen in de kast) Omdat het lekker moet zitten koop ik niet online ook al kan ik daar (volgens de foto's) wel vinden wat ik zoek.

 15. die eerste 2 staan je best leuk. Die laatste snap ik...staat je eerlijk gezegd ook minder. Bij mij is afgeprijsd nog wel eens een trigger om tot de aanschaf van eem miskoop over te gaan

 16. Hmm lastig altijd. Ik heb ook wel wat dingen in de kast die niet de allerbeste kopen waren... gelukkig heb ik jongere nichtjes dus komt het vaak wel weer bij hen terrecht.

 17. Mijn laatste miskoop was vorige week bij United Wardrobe ik had een zwart wit badpak gekocht. Die zat vreselijk om mijn borsten. Ze werden geplet en ik had een enorm lelijke side-boob. Gelukkig maak ik er een client blij mee. Die houdt van knuffelen met badkleding

 18. Ik heb als hobby fotograferen en vind fotoshoots heel leuk, jammer genoeg doe ik dat veel te weinig. Maar als ik ooit een apart item zie dan denk ik ''Oo leuk voor een fotoshoot'', maar dat zijn dan ook items die ik zelf niet buiten een fotoshoot zou dragen. Zo heb ik een paar jaar geleden verschillende metallic kledingstukken gekocht, omdat dat toen in kwam en mij een metallic shoot leuk leek. Nooooit meer van gekomen. Of mega hoge hakken die er leuk uit zien op de foto, maar ik echt niet op kan lopen. Oorbellen van 20cm lang in de vorm van een gouden uitroepteken en vraagteken. Mijn kast hang veeeeel te vol en heb nooit wat om te dragen.

 19. Het zwarte rokje zou ik zeker nog houden én eens wat vaker aan trekken. Het staat je goed!

  Ook ik had genoeg valse aankopen in de kast, maar sinds ik een kleuranalyse heb gedaan gaat het een stuk beter. Vind ik persoonlijk echt een aanrader!

 20. Dat zwarte rokje is echt wel tof, niet wachten op belangrijke besprekingen maar gewoon dragen :-) Verder is het wel herkenbaar, ik heb vorig jaar een zak nieuwe kleding naar de kringwinkel gedaan gewoon met de kaartjes er nog aan, zo zonde van het geld.

 21. Leuk omschreven! Ik hoop dat ik je niet te hard kwets, maar ik vind het Hema jurkje inderdaad wat weg hebben van een nachtjapon haha. Al heb ik dat al heel snel met kleding van de Hema eigenlijk. Maar zo zie je ook weer dat je inderdaad soms iets in je hoofd kunt hebben van 'oh, dát is het helemaal!' maar uiteindelijk valt het dan in het daglicht, buiten de winkel,toch tegen! Gelukkig heb je een handige jonge dochter op de naaimachine!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder