Reacties

Hema jurkjes toen en in 2023 — 10 reacties

 1. Haha, ik heb het boek "What not to wear"van het tweetal. Toen ik dikker werd na de zwangerschappen heb ik het boek weer uit de kast gehaald en de tips gelden nog steeds. Nu ben ik van 46 weer netjes maat 40, oké ik wil weer naar 36/38, maar ook nu heb ik weer gekeken. Wat zou wel leuk staan en wat niet.

 2. Ik ben ook fan ( van de HE.MA ). Koop daar best veel. Een jurkje heb ik daar nog niet gekocht.
  Ook vind ik de King-Louie jurkjes erg leuk, maar veel te duur. Daarom ga ik nu proberen om zelf achter de naaimachine te kruipen en er eentje zelf te maken. Wordt vervolgd.

 3. Ik ben een broeken vrouw, kan me de tijd niet heugen dat ik een jurkje aan had.
  Kun je trouwens over die jurkjes geen bollero dragen?
  Ik hou niet van hooggesloten maar zo ontzettend laag uitgesneden hoef van mij nu ook weer niet.

 4. Ik ben een rokkenvrouw, met een enkele jurk. Ben zo ongeveer hetzelfde model als jij en vind dat ook de shirts van Hema tegenwoordig zo laag uitgesneden zijn, terwijl wij daar altijd de effen shirtjes kopen.

 5. T&S zijn zo grappig :) Ga eens kijken bij de jurkjes van de hema dan want ik heb ook amper tieten en vind dat dan juist wel weer een goed excuus voor een enorme v-hals want dat maakt slanker, haha.

 6. Belachelijk zo'n jurkje waar dan weer een hemdje onder moet. Zie je weer zo'n hemdrand. Hoe sluiker hoe beter ter hoogte van de heupen, volgens mijn stijlgids!
  Trinny and Susannah zijn hilarisch.
  Groet, Loonlijstmama

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder