Reacties

Verf: 10 veelgestelde vragen + antwoorden! — 24 reacties

 1. Ik ben onlangs druk bezig geweest met het schilderen van het houten plafond van mijn slaapkamer en het schilderen van kastjes. Ik vind het best iets leuk om te doen. Nu heb ik een weekje pauze genomen om dan daarna te starten met het schilderen van de trapkoker die naar de zolder gaat en ja ... ook de trap! Leuke tips die ik zeker zal meenemen.

 2. Wat een fijne tips! Vooral wat betreft het verwijderen van tape. Ik heb het een keer gedaan toen alles al droog was; drama! Zeker een aanrader om te verwijderen wanneer de verf nog nat is.

 3. Allemaal vragen die ik een paar weken geleden ook op heb gezocht, toen ik voor het eerst van mijn leven 'zelfstandig' aan het verven ging. Filmpjes op YouTube met instructies zijn ideaal, vind ik.

 4. Bij verven is de voorbereiding nog het meeste werk. Ik verf graag van boven naar beneden in verticale banen voor het mooiste resultaat

 5. Mijn schoonvader is net bezig met het schilderen van de voordeur. We hadden nog een beetje verf over van de vorige keer.

 6. Wat een handig artikel. Toevallig net gisteren verf gekocht, speciale voor de badkamer. Ik ga morgen een poging wagen om het ook echt te gebruiken. Dat wordt nog wat!

 7. Mijn tip? Kuch, laten doen. Wij hebben allebei zwaar linkerhanden en dat gaat gewoon niet goed. Hij kan het trouwens wel beter dan ik. Hetgeen dat ik ooit heb geprobeerd? Dat laten we maar buiten beschouwing. Laten we het erop houden dat ik andere kwaliteiten heb.

  • Herkenbaar Rory. Ik ben helaas ook totaal niet handig, en mijn is tot mijn spijt niet veel beter. Voor ons ook geen klushuis of iets dergelijks.

 8. Oude kleding aan is inderdaad een goede tip. Heb hier een shirt liggen die ik aan heb gehad met verven en de spetters verf gaan er helaas niet meer uit.

 9. Ik ben niet zo verf queen dus heb geen verf tips helaas haha. Oude kleren aantrekken tijdens het verven en goed afdekken van de omgeving

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder