Reacties

Troost tv: 10 kijktips als je het even helemaal gehad hebt — 16 reacties

 1. Fijn lijstje, al staan ze niet allemaal op Netflix: Anne of Green Gables of Bob Ross kan ik niet vinden. Nog twee tips: Chesapeake Shores en When calls the Heat.

 2. Van 'het kleine huis op de prairie' moet ik altijd huilen... Voor 'ik vertrek' ga ik ook heel graag even zitten. Dat geldt ook voor Frank Visser en de Rijdende Rechter. Ik kan er niks aan doen, maar dat vind ik heerlijk vermaak;).

 3. Hoi Nicole,

  wat een leuke lijst: heb ze zo goed als allemaal gezien.
  Maar ik heb er wel 30 jaar over gedaan denk ik.
  Heerlijke series...

  Ik kijk op deze dagen weinig, maar toch zo nu en dan naar naar Sjtisel, een man op zoek naar het geluk. De serie die speelt zich af in Israël.
  Met best wel orthodoxe joden. Daar geniet ik van.

  Groetjes van Marlou

  .

 4. Oh... Anne van het groene huis. Mijn favoriete meisjesboek. Ik heb alle afleveringen op dvd maar een andere versie. Ook heb ik alle afleveringen Kleine huis op de prairie. Heerlijk!!!

 5. Dank je wel voor de tips Nicole! Ik heb de boeken van Het Kleine Huis, die vind ik nog prettiger dan de tv-serie. Ook lees ik graag kinderboeken uit de jaren '50, die zijn zo heerlijk knus en de wereld is er zo veilig.

  Wat betreft TV-series heb ik alle afleveringen van James Herriot op DVD (jaren '80 serie, maar speelt zich af in de jaren '30 en '50). En verfilmingen van de boeken van Jane Austen en Charles Dickens.

  Downton Abbey vind ik heel mooi, heb ik ook op DVD. The Good place heb ik nog niet gezien, maar ga ik nog kijken als ik jouw aanbeveling zo lees.

  Als ik heel moe ben kijk ik op You Tube graag bepaalde ASMR-filmpjes, dan val ik zo in slaap...

 6. Jaaaaa, heerlijk! Bob Ross kijk ik nu soms op Viceland, dat is gewoon fantastisch! Ik kan ook heel erg genieten van Mr. Frank Visser loopt visite 😂😂😂 Mijn moeder heeft echt alles van Het kleine huis gezien. Mooie serie met lieve boodschappen erin (verdraagzaamheid en zo)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder