Netflix kijktip: tenzij je zwanger bent van je eerste

the letdown
Eerste kennismaking bij Het Moedergroepje ; )

Op Netflix Nederland kwam ik de serie The Letdown tegen.

The Letdown: toeschietreflex of teleurstelling

The Letdown heeft een dubbele betekenis: het kan de zogenoemde toeschietreflex betekenen, waarbij de melk gaat stromen als een vrouw borstvoeding geeft. Maar het kan ook ‘teleurstelling’ betekenen.

The Letdown: geen teleurstelling

Maar The Letdown is beslist niet teleurstellend! Ik vond het een hele leuke serie over het moederschap en opvoeden anno 2018. Het is geen komisch bedoelde serie, maar soms moet je simpelweg lachen vanwege de herkenning, en hoe prozaïsch het leven kan zijn als je nieuwbakken ouders bent.

Niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn van de eerste

Wel dacht ik tijdens het kijken: ‘Je zal deze serie toch maar zien als je zwanger bent van de eerste!’ Want dan lijkt The Letdown me een angstaanjagend kijkje in een donkere toekomst vol slaapgebrek, incontentintie, relatieperikelen, totaalrupturen en eenzaamheid.

Praktische informatie over The Letdown

De afleveringen van The Letdown duren zo’n 25 minuten, en er zijn 6 afleveringen. Je kunt de serie kijken via Netflix.

Op mijn blog Het Moederfront schreef ik een review.

Wat vind jij van de serie The Letdown?

Bron afbeelding: youtube.

De Canadese versie van The Letdown heet Workin’ moms.

Similar Posts

28 Comments

  1. Ah, ik geloof dat dit een mooie serie is voor mijn verlof welke net is begonnen, haha. Ik zal het ondanks de hormonen best wel kunnen rationaliseren, toch?

  2. Vorige week kwam ik deze serie tegen! Ik was helaas door mijn afleveringen Call the Midwife heen en Netflix schotelde mij deze voor. Vond ‘m erg charmant en komisch, maar niet te gemaakt. Ik herken me er niet helemaal in, maar herken wel dat er in zo’n groepje gelijkgestemden dan weer weinig begrip is voor elkaar. Heb nu twee afleveringen gezien.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.