Reacties

Netflix kijktip: tenzij je zwanger bent van je eerste — 28 reacties

  1. Ah, ik geloof dat dit een mooie serie is voor mijn verlof welke net is begonnen, haha. Ik zal het ondanks de hormonen best wel kunnen rationaliseren, toch?

  2. Vorige week kwam ik deze serie tegen! Ik was helaas door mijn afleveringen Call the Midwife heen en Netflix schotelde mij deze voor. Vond ‘m erg charmant en komisch, maar niet te gemaakt. Ik herken me er niet helemaal in, maar herken wel dat er in zo’n groepje gelijkgestemden dan weer weinig begrip is voor elkaar. Heb nu twee afleveringen gezien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder