Reacties

Speeltoestel voor de tuin: wel of niet doen? — 39 reacties

 1. Die tips ben ik allang weer vergeten. Maar een ding kan ik toevoegen, veranker een speeltoestel goed in en aan de grond, want niets is vervelender en gevaarlijker dan een wiebelend toestel.

  • Dat is waar Sjoerd. Als je lekker schommelt, en je voelt elke keer hoe de poot van het speeltoestel uit de grond schiet is dat niet prettig.

 2. De voorbeelden hier zijn fantastisch, maar die passen jammer genoeg niet in onze tuin haha, maar we hebben wel altijd een speeltoestel gehad, niet te groot, maar wel vermaak en nu nog een trampoline, waar onze jongste echte elke dag op staat te springen. wat dat is een trampoline echt een aanrader!

 3. Wat een heerlijk blogartikel! Toevallig zijn wij er ook naar aan het kijken. We hebben helaas maar beperkt de ruimte omdat we in een appartement wonen met een (gelukkig wel lekker groot) balkon. Dus meer dan een zwembadje en zandbak kunnen we helaas niet kwijt. Ik ben wel aan het kijken naar een Pikler driehoek voor binnen. Als we een tuin zouden hebben dan zou ik trouwens wel een mega unit van een speelhuisje voor ons meisje hebben gekocht.

 4. Die schommelstoel voor jezelf vind ik een heel goed idee! Overigens moet je bij zo'n speeltoestel vaak ook nog kijken of je een bepaalde ondergrond moet hebben. Op school was dat in elk geval wel zo. Bij een bepaalde hoogte hoort een bepaalde 'veiligheidstegel' om vallende kinderen te beschermen. Ligt waarschijnlijk in eigen achtertuin anders, maar kan wel handig zijn om even naar te kijken.

 5. Wat een fijne tips! Zelf hebben we alleen een glijbaan in de tuin, maar mijn schoonouders zijn aan het kijken voor een speeltoestel. Kan ik ze mooi deze blog doorsturen!

 6. Een collega heeft vorige week zoiets gekocht, maar heeft er nu al een beetje spijt van, aangezien het toch wel een groot deel van de tuin in beslag neemt, dus ik denk dat je daar als ouder wel rekening mee moet houden.

  • Hopelijk is het vooral een kwestie van even wennen voor je collega. Maar het is zeker waar dat zo'n ding vrij dominant aanwezig kan zijn.

 7. Een trampoline.. dat was bij ons een uitkomst.. vonden ze helemaal geweldig. Daar hebben ze ook heel wat energie bij kwijt gekund en daar had ik weer profijt van.

  Love as Always
  Dimario

 8. Als je er de ruimte en het geld voor hebt, zou ik het zeker doen! Heel gezond voor kinderen om lekker te klimmen en te klauteren. En als het even kan (hier komt mijn kinderdroom boven) een boomhut!

 9. Toen de kinderen nog jong waren hadden we zo'n speelhuis met glijbaan op ons dakterras. Uren en uren speelplezier heeft dat opgeleverd. Toen de oudste twee er te oud voor waren, was de kleinste er nog een hele tijd zoet mee. Nooit spijt van gehad dus. Vrienden hadden zo'n grote trampoline in hun tuin, elke keer gingen mijn kinderen erop maar ik hield altijd mijn hart vast. Enge dingen vind ik dat.

 10. Die houten met de roze glijbaan en die roze bloemen: loooooooove it! Ik heb geen kinderen maar die wil ik zelfs wel in de tuin hebben hahahaha! Staat zo gezellig 🎈❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder