Reacties

Schommelbank en parasols: 50,- — 14 reacties

 1. Wauw, wat een bjoetie ;-) ik droom ook al een tijdje over zo'n bank. Gaat er ook wel komen als een geschikt moment en exemplaar zich aandient. Nieuw zijn ze gruwelijk duur.....Zo'n luifel maak je toch gewoon zelf neem ik aan?? Niks anders dan een lap met vier ringen om touw doorheen te halen. Om te proberen kan je eerst zelf met een laken experimenteren :-))

  • Mooi he?! Ik ben er ook helemaal blij mee. Zeker voor die prijs. Er zaten twee luifels bij, dus ik hoef gelukkig niets zelf te maken.

 2. Zo hé, da's een mooie bank; lijkt me heerlijk, mooi weer, kopje koffie, boek erbij en relaxed schommelen met dat prachtige uitzicht!!
  Ik heb een simpele parasol voor boven de zandbak van de jongens, en een grote voor het terras, maar zet het liefst mijn tuinstoel in het gras onder de grote boom.
  Hoef je 's avonds ook niet in te klappen!

 3. Wat een plaatje zeg!! Heel erg leuk! Ik heb een parasol in de tuin, maar heb hem dit jaar nog niet gebruikt. Omdat mijn tuin vrij royaal is en gunstig ligt ten opzichte van mijn huis (als in: er helemaal omheen), is er ook altijd wel een plekje in de schaduw te vinden. Als ik dan geen zin heb om de parasol uit te klappen (want dat is me toch een karwei ;-) - grapje natuurlijk), dan ga ik gewoon aan een andere kant zitten.

 4. Hoi, wat grappig dat we allebei over marktplaats schrijven! Jij hebt een geweldige koop zeg! Wat een leukerd. Ik wens je heel veel mooie dromerige zonnige ontspannende uurtjes :-))

 5. Wij hadden een mooie partytent. een stevig aluminium frame met een tentdak. Met gordijnen, zodat hij helemaal rondom gesloten kon worden. Fijn zon of wind buiten houden.
  Heel veel plezier van gehad, maar helaas na een paar jaar trouwe dienst toch helemaal doorgeroest. (aluminium doorroesten?? Dan kan niet nee, maar blijkbaar zat er nog iets anders bij dat aluminium en daardoor roestte hij toch door)
  Nu zijn we aan het verzinnen wat we nu willen. Een parasol moet wel heel groot zijn om er met 8 man onder te kunnen zitten. En dus ook wel erg duur :-(

 6. Vergeet helemaal te zeggen dat ik je bank erg mooi vind!!
  Als ik een grotere tuin had zou ik er ook graag 1 hebben. Lijkt me heerlijk!

 7. Over die luifel gesproken: mijn grootouders hadden een balkon op het westen en om in de zomer de zon een beetje te temperen, want vroeger had je soms behoorlijke hele zomers, werd er een markies bevestigd,eentje die ineen halve cirkel als een harmonica naar beneden kon worden gehaald met een touw systeem. Dit gaf een wonderbaarlijke sfeer en lichtval in de woonkamer. Het was wel meteen en stuk donkerder omdat het de zon tegenhield, maar juist die koelere donkerdere woonkamer leek betoverd op de een-of-andere manier. Ik zal dit gevoel nooit kunnen vergeten. Helaas zie je nog weinig echte markiezen, het zijn nu recht toe en recht aan schermen in 1 kleur. Die markiezen van vroeger hadden 2 kleuren.

 8. Ik vind je schommelbank heel erg mooi, en voor dat geld heb je inderdaad een heerlijk koopje. Wij houden de zon uit de tuin (als het echt warm wordt) door een wavedoek. Dat hangt aan één kant en middels een touwtje schuiven we het over het terras heen. Het hangt aan stalen kabeltjes... Echt heel handig...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 9. Dank je wel Nicole voor het plaatje. Waarschijnlijk is jouw schommelbank ooit bruin gelakt geweest maar door het weer vergrijsd en dat is een natuurlijke gang van zaken. Nu nog wat kussentjes er in en ja kan al wiegend gaan zwijmelen over...ja, waarover eigenlijk...haha...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>