Reacties

Tuintafel met parasolgat of parasolvoet? — 35 reacties

 1. Wij hebben een parasol met voet, maar gebruiken hem eigenlijk bijna nooit. Alleen met verjaardagen. Eigenlijk staat bij een zonnige dag vaak het zonnescherm uit.

 2. Fijn dat je hieronder informeert, het is een keuze waar ik niet eens over na zou denken haha. Wij hebben überhaupt geen parasol en hebben er ook geen nodig haha!

 3. Wij hebben een huurwoning en er was al zo'n losse parasol voet op het terras. Parasol gekocht erbij en helemaal blij mee. Nu de zon nog.

 4. wij hebben er ooit een gehad en daarna alleen maar parasols die aan de muur bevestigd werden. na 15 van die dingen te hebben gehad, hebben wij het opgegeven haha

 5. Ik heb een klein tuintje op het noorden en heb in de zomerdagen een gedeelte zon en een gedeelte schaduw. Ik heb er geen nodig maar als ik er een nodig zou hebben dan zou ik denk ik toch kiezen voor een parasol met voet, die lijkt mij het stevigst.

 6. We hebben de parasol tussen grote tegels (kruisvoet) die hebben we er bij gekocht.
  Op een van die tegels heb ik voor de zekerheid een speciecub met bloemen gezet.

  We hebben ook een houtstek waar we heerlijk kunnen zitten.

 7. Wij hebben net hetzelfde meegemaakt. Daar ging de parasol en de tafel. Gelukkig geen schade, maar toch hebben we de parasol niet meer in de tafel gezet. Deze hebben we verplaatst naast een bankje in de tuin. Maar ja, de parasol hebben we ook al eens bij de buren mogen gaan halen en toen was er toch wel schade aan de parasol. Waar we nu heen verhuizen, hebben we een overdekt open terras in de tuin. Gelukkiglijk geen parasol meer nodig dan.

  • Hoe kan ik me zo'n overdekt terras voorstellen? Is dat dan dicht? Of is het glas waar je doorheen kunt kijken? En hoe voorkom je dan dat je alsnog last krijgt van de zon?

 8. Vroeger zette ik de parasol ook in het gat van de terrastafel, maar ik heb het ook meegemaakt...
  Daarom heb ik sedert jaren een parasolvoet en nu sinds 2 jaar eentje met wieltjes, zo handig dat je hem makkelijk kan verplaatsen!

 9. Wij hebben een parasolhouder voor op een balkon bevestigd aan de balustrade en hebben een leuke in ecru gekocht. Een niet al te dure. Maar die ik wil met mooie franjes, zo'n Ibiza/boho exemplaar, zijn zo duur. Over de €100 vaak. Zo jammer!

 10. Wat goed bezig! Ook mijn tafel is tweedehands, maar ik heb nog geen parasol. Nog best een optie dat ik er dit jaar één aanschaf voor als ik niet helemaal in de wil zitten. Zou je niet alsnog een parasolvoet onder de tafel zetten?

 11. Ik heb een balkon en een parasol is gewoon niet handig. Ik heb van speciaal doek zelf zonwering gemaakt voor aan één kant van het balkon. Werkt goed. En ik vind het ook heel gezellig. Net op je in een tentje zit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder