Reacties

Nieuwe tuintafel: met voor en na foto's! — 27 reacties

 1. Wij hebben 2 vierkante tuintafels. Van 1mx1m. Ze zijn van aluminium met wicker en hebben een glasplaat. Ik was bang dat die glasplaten snel zouden sneuvelen, maar nee hoor we hebben ze nu ongeveer 8 jaar en er is nog niks mee gebeurd.
  Eten we met een paar? Dan gebruiken we maar een tafel. Zijn we met zijn allen? Dan schuiven we ze tegen elkaar.
  Ze zijn lekker stevig.
  We hadden eerst ook zo'n kunststof tafel, maar dat vonden wij zo'n wiebelding. Een stoot er tegen en er ging wel weer een beker om.

  • Dat klinkt heel praktisch Grietje. En goed om te weten dat dat glas heel sterk is. Dat zou voor mij ook een zorg zijn.

   Mijn plastic tafel staat nu redelijk stevig. Het ligt ook aan de ondergrond heb ik gemerkt. Maar voor 7,50 mag ik beslist niet mopperen.

 2. je hebt precies dezelfde tafel als wij al jaren hebben, ik heb er een pluche tafelkleed op gelegd, ik weet niet hoe ik hier een foto erbij moet plaatsen, anders had ik hem meegestuurd.

 3. Ik heb een hard houten ooit gekocht in de uitverkoop na de zomer. Elk jaar wat olie er op en klaar. Hij staat nu echter in de verhuiscontainerin de oplag, . We hebben nu een tafeltje van de camping, gekregen, en een glazen rond tafeltje van de j.isk geweldig ding! Kostte 15 Euro.

 4. Wij hebben ook zo'n witte tuintafel, al vele jaren, ook met kleed, staat zo gezellig!!
  Doch wij hebben ook een grote biertafel met banken, dat is toch wel mijn favoriet onder de perenbomen!! Hier leg ik een geruit kleed overheen!

 5. Ik ben dol op plastic tuintafel. Je kunt zien of het vuil is. Makkelijk schoon te houden. Licht in gewicht.
  Hartman heeft de voorkeur, maar dat heeft te maken, dat ik niet iedere paar jaar iets nieuws hoef te kopen. Scheelt tijd en geld.

  • Ja je kunt inderdaad het vuil goed zien. Hoewel bij deze tweedehands tafel sommige vlekken er zijn ingetrokken. Dat krijg ik niet weg. Maar het valt niet op gelukkig.

 6. meerdere. Van een witte ronde die we vonden op zolder tot een rechthoekige/ovale witte die niet meer schoon te krijgen is. Maar ook een rechthoekige die makkelijke in te klappen is en een grote grijze rechthoekige. Ook nog een paar kleine en minder kleine campingtafels. Als we met iedereen zijn + aanhang hebben we ook wel het nodige nodig

 7. Wij hebben toch gekozen voor een 6 persoons houten tuintafel.
  Staat mooi onder de overkapping is stevig en ideaal met kinderen en etentjes zoals bbq.
  We zitten er veel meer aan dan toen we nog een plastic tafel hadden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder