Reacties

Vogelnestschommel + 7 andere leuke opties voor kind en volwassene! — 32 reacties

 1. We hadden ooit een schommelbank.. we zaten er zelf bijna nooit op. De kinderen vonden het wel leuk om op te klimmen.

  Love As Always
  Dimario

 2. Vroeger hadden wij een klassieke schommel die ik s'ochtends op hing en s'avonds weer weg haalde ( ik vind speelgoed niet echt leuk om naar te kijken) en het hing in het looppad meer ruimte was er niet. Nu schommelen ze niet meer.

 3. vorig jaar samen met zoonlief heel hard gezocht naar goedkope manieren om een schommelstoel op zijn terras te hangen. niet te vinden...de oplossing van hetoude schommelrek vind ik echt slim

 4. Bij mij in de buurt hebben ze op een schoolplein zo'n vogelnestschommel. Ik vind het echt een eng ding. Ze gaan er keihard op en ik ben altijd bang dat één van de tig kinderen die er dan op zitten er een keer af gaat vallen.
  Zo'n hangstoel lijkt me heerlijk.

 5. Wow, ik had geen idee dat er zoveel verschillende soorten schommels bestaan! Zo'n nestschommel vind ik zelf ook wel chill, maar helaas hebben wij er geen plek voor. Mijn schoonouders hebben sinds kort wel een speeltoestel met gewone schommels. Daar is onze Ella dol op!

 6. Ik had nog nooit van een vogelnestschommel gehoord. Inderdaad wel een super alternatief om je schommel te 'pimpen', want anders, zoals je al mooi omschrijft, staat dat ding er maar.
  Had ik nu maar een schommel zeg!

 7. Oh wat heb je weer voor verschillende soorten 'schommels' opgezocht. Zo'n vogelnestschommel hebben wij op het schoolplein en kinderen vinden het heel erg leuk.

 8. Nee... Ik heb geen schommel in de tuin. Maar heb deze (als kind) altijd wel gewild. Mocht niet!
  Nu kijk ik vaak naar zo'n hangend "ei" waarin je lekker kunt chillen en je boek kunt lezen. Maar vind ze nog zo duur...

 9. Tjonge, er gaat een wereld voor me open. Ik heb nooit een schommel in mijn tuin gehad. Wel ooit een hangstoel opgehangen in de kamer van mijn dochter. Was ook leuk!

 10. Wij hebben een speeltuin met vogelnest schommel voor de deur. Dus wij hebben het helemaal goed geregeld. Geen onderhoud en kosten, maar wel lekker schommelplezier. Erg fijn!

 11. Zo’n schommel staat zeker op de verlanglijstjes van mijn dochters. Helaas hebben we er niet echt de tuin voor. Wel hebben we net een hang-schommelstoel gekocht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>