Reacties

Ik zag een Oranjetipje! — 16 reacties

  1. Het Oranjetipje- Anthocharis cardamines is een echte lentebode en ontpopt in het voorjaar als een van de eerste vlinders. Jammer dat je er niet zelf een foto van kon nemen. Ook een tip voor jou om altijd een camera mee te nemen want het leven zit vol onverwachtheden met vele kleine genietmomentjes. Of ik nu even boodschappen ga doen of even een ommetje, ik neem deze altijd mee. Want het is al vaak bewezen dat als je niks bij je hebt je wat ontmoet en dan is het voor mij als natuur vriendin wel even balen. Ik heb er eens uitgebreid over geschreven op mijn website en als je er op zoekt bij mij, dan zal je het gewis vinden. Want daar had je nog niet op gereageerd. 😉

    • Een camera bij je hebben is inderdaad wel handig. Tegelijkertijd waak ik voor de valkuil dat ik zo bezig ben met foto's maken dat ik op die manier het moment misschien mis. Dat vind ik wel een zorg.

  2. Wat leuk, ik heb die momenten ook wel eens met een vogel en dan ga ik ook zo naar huis. Staart zwart borst wit grijs. En dan opzoeken...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder