Reacties

Moleskine: hoe creëer je meer ruimte? — 14 reacties

 1. Ik heb al jaren een grijze agenda met ringband vd Hema. Aangezien ik groot fan van to do lijstjes ben, plak ik die dubbelgevouwen op 1 blz. Zo weet ik ook wat ik gedaan heb. Ik wil graag een foto sturen maar ik kan hen url van bv. Imageshack plaatsen.
  De agenda kost nog geen 6 euro, en door de hele week te vertellen in 2 A4 Blz kan ik ook nog veel aantt kwijt.

 2. Heerlijk, een agenda. Ik gebruik hem ook vaak als dagboek, noteer altijd op de dag wat ik allemaal gedaan heb. Ik heb ze dan ook nog allemaal bewaard vanaf dat ik in groep 7 zit, dus dat zijn er inmiddels al een hoop. Steeds als ik opruim twijfel ik erover om ze weg te gooien, maar ik kan dat nog steeds niet. Ze liggen dus op een stapel op zolder.

  Misschien is het ook een idee om die extra blaadjes bij de dag te plakken, schildertape over de bovenkant zodat je het extra blaadje omhoog kunt klappen en dan toch de echte bladzijde kunt zien. Beetje moeilijk uitleggen, maar hopelijk snap je het.

 3. Agenda? Ik heb een digitale agenda. Daar plan ik werk- en prive-afspraken in. Waarbij ik mijn man uitnodigingen stuur.... De agenda van de meisjes houden we daar ook in bij. Dat gaat veranderen, maar voor nu werkt het. Voor mijn creatieve ideeen heb ik altijd een mini opschrijfboekje bij me..... En voor de lijstjes zou ik eens een duidelijkere vorm moeten maken....

 4. Ik gebruik ook een Moleskine en schrijf er altijd in met mijn vulpen en ik kan er tot nu toe nog alles in kwijt. Ik zou nooit van die losse blaadjes met schilderstape in mijn Moleskine plakken ,dat vind ik echt lelijk ( sorry )
  Waarom gebruik je de gratis templates niet ?

 5. Ik heb een Moleskine gekregen van Netflix - een schrijfschrift eerder dan een agenda. Ik gebruik sinds jaren geen papieren agenda meer, de smartphone will do. Heb wel van die goedkope, schattige schriftjes van de Hema of de ACTION om ideeen of zo in te schrijven. De jouwe staat idd wel erg vol, maar zo was t bij mij vroeger ook. Ben er ooit s eentje kwijt geraakt en dat was 'bleiten' ze ! Groeten

  • Bedankt voor je reactie Nele. Als ik iets in mijn smartphone zet dan voelt het niet echt. Ik heb echt een papieren agenda nodig.

   Maar ik weet dat er inderdaad ook hele mooie moleskine notitieboeken zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder