Reacties

Televisie als de moderne variant van verhalen vertellen — 22 reacties

 1. Leuke insteek. We kijken op dit moment Dexter opnieuw. Ondertussen ben ik ook bezig met Suits. HoC staat ook nog op mijn lijstje. Ondertussen kijken ook erg uit maar het nieuwe seizoen van Orange is the new black

  • Ik kijk elke woensdagavond Dexter met mijn jongste dochter : ) Ik heb alles al eens gezien maar ik vind Dexter zo goed dat ik het wel leuk vind nog een keer te kijken. We kijken nu het seizoen met de Trinity Killer.

   Orange is the new black ben ik een beetje op afgehaakt. Ik moet nog steeds de laatste aflevering van seizoen twee kijken, en zelfs dat is al te veel gevraagd.

  • Wij (mijn man en ik) zijn ook Dexter (weer) aan het kijken! We hebben het laatste seizoen niet gezien en ik had de eerste drie seizoenen niet gezien, dus we besloten om voor alle afleveringen gaan. Het seizoen met de Trinity Killer hebben we nu net uit :)

  • De laatste drie seizoenen van Dexter vond ik minder leuk. En het laatste was gewoon stom... Zeker het einde.

   Maar seizoen 4 vond ik nog prachtig.

 2. Leuk dat je de series zo uiteen gezet hebt. Ik ben het liefste in de avond ook productief. Maar als ik dan een keer wil ontspannen voor de tv. Grijp ik toch wel vaak naar een romantische comedy of actiefilm. Liefs! Eva

  • Kijk dat is nou alweer interessant Eva: het idee dat als je tv kijk niet productief bent : )
   Maar eigenlijk neem je deel aan een interessante culturele uitwisseling van verhalen!

 3. Ik ben net begonnen met House of Cards. Ik volg nu pretty little liars met mijn dochter maar mijn eigen favoriete series zijn al wat ouder: Twin Peaks, Lost en The Sopranos vind ik nog steeds geweldig.

 4. Mr. Selfridge vond ik heerlijke serie om te kijken, wat jij saai vind vind ik juist heerlijk rustige TV, geen extra geluiden/irritante muziek. The Bridge en andere Scandinavische series kijken we ook graag, alleen lastig met de taal, je moet altijd de ondertiteling lezen.

  The Wire is de favoriete serie van vriend.

 5. Vroeger keek ik best veel series, maar tegenwoordig komt het er niet meer van, of neem ik mezelf er de tijd niet meer voor. Ik vind films en docu's wel erg leuk om naar te kijken en zo nu en dan een beetje help mijn man is klusser en de rijdende rechter. Lekker mensen kijken haha.

 6. Ik vind het altijd heerlijk om bij andere mensen in huis te kijken. Daarom ben ik dol op programma's als Eigen huis en tuin, tv makelaar en zo... Ideetjes opdoen om in mijn eigen huis of tuin te gebruiken.

 7. Ik ken geen van de series die jij in jouw bericht beschreef. Ik heb samen mijn dochter onlangs gekeken naar de Blacklist en eerder naar de Following. Ik had er zelf eerlijk gezegd niet naar gekeken. Ik kijk niet zo veel tv maar The Bridge en Borgen heb ik gezien op dvd uit de bieb, mijn favorieten !

 8. House of card heb ik gezien, al was ik niet zo'n fan. Black heb ik laatst gekeken. En die vond ik wel erg leuk. Van Nederlandse serie volgde ik smeris.

 9. Momenteel kijken we samen naar the blacklist, ik alleen naar Once upon a Time. Orphan black vond ik goed. Missing ook. Breaking bad een absolute topper. Kan nog wel even doorgaan zo! :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder