Reacties

Nashville op Netflix: voor country muziek liefhebbers! — 27 reacties

 1. Een lekker meeslepend liedje.
  Zelf houd ik wel van Country muziek, maar met mate. Ik kan er geen hele cd van achter elkaar horen, maar een slepende Willy Nelson of Bonnie Raitt kan ik op z'n tijd wel waarderen. En eigenlijk zijn de Eagles ook een en al Country.
  Op Netflix volgen wij niets, want dat hebben wij niet. Kost veel te veel tijd :-)

 2. Ik heb geen Netflix. Maar ik kwam laatst terecht op een site mijnserie.nl (?), en dat vónd ik leuk. Zat laatst te denken dat ik Coupling wel weer eens zou willen zien, en Cold feet. Oudere Britse series! En ik zag op NPObest Fort Alpha langs komen - jeugdsentiment... Ik volg nu The Missing (ook met James Nesbitt). Call the midwite vond ik ook boeiend.

  Voor mij dus maar geen Netflix - ik ben al véél te druk met tv-kijken, zou wel willen minderen, en meer andere dingen willen doen!

 3. Mijn favo blijft toch wel breaking bad. Maar ikvond orange is the new black ook leuk. Blij dat daar een 3e seizoen van komt. Ook suits vond ik leuk om te kijken. Op het moment zijn we revolution aan het kijken, over een wereld wijde stroom uitval. Samen met manlief kijk ik voornamelijk series. Als ik een avond alleen ben kies ik eerder voor een film.

  • Orange is the new black vond ik eerst wel leuk. Maar ik heb nog steeds de laatste aflevering van het tweede seizoen niet gekeken. Door gebrek aan interesse.

  • Leuk Daantje! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Het is echt een gezellige serie, en ik vind de muziek dus heel mooi.

   En Rayna is een evenwichtig en volwassen karakter vind ik : )

  • Aan Jane the virgin ben ik ooit begonnen en die vond ik ook best amusant. Toch heb ik het eerste seizoen nooit uitgekeken... Call the midwife vond ik sfeervol, maar heb ik ook niet afgekeken.

 4. Ik ken deze serie niet. Wij hebben geen Netflix meer. Wij kijken niet zoveel meer. Wij hebben andere dingen aan mijn hoofd. Helaas. Misschien in de toekomst. Ik weet het niet! Fijne dag. Ene filmpje doet het niet?

 5. Ha Nicole,

  jammer, dat ik het niet op Netflix kan bekijken.
  Ik ben dol op C&W
  Maar ik ga never ever iets bij Amazon kopen of doen.
  Dus... helaas... moet mijn beurt voorbij laten gaan.

  Geniet jij er maar lekker van!
  Groetjes, Marlou

 6. Als jij zo van Country songs houdt, zoek de serie Heartstrings dan maar op en laat je verrassen wij hebben alle afleveringen van seizoen 1 in 2 avonden uit gekeken.. prachtig! Laat je verrassen wie je dan tegen komt ;-)

  Wij wachten met smart op seizoen 2, wensend dat die komt.

  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>