Nashville op Netflix

nashvilleIk houd van Country and Western liedjes. Ik ben dol op de verhalen die ze vertellen, en op de melodieën. Dus toen ik op Netflix de serie Nashville tegenkwam was ik helemaal blij! Want in élke aflevering van deze serie zit country!

Ik geef het eerlijk toe: het verhaal in Nashville stelt niet zo veel voor. Het gaat over country zangeres Rayna James en de wereld van countrymuziek. Zij is de wat oudere, ervaren ster en voelt de hete adem van de jongere garde in haar nek. Aan het begin van de serie is Rayna getrouwd met Teddy, en hebben ze samen twee kinderen. Maar altijd is daar op de achtergrond Deacon. De man waaraan ze haar hart écht verloor.

Behalve het verhaal van Rayna leer je ook de jongere country zangers en zangeressen denken, die natuurlijk ook weer hun eigen issues en liefdesproblemen kennen.

En dat levert natuurlijk weer prachtige country liedjes op!

Hoewel de verhaallijnen van Nashville weinig vernieuwend of origineel zijn, blijf ik kijken vanwege de mooie muziek. En vanwege de romantiek! Ik houd van romantiek, en dus duim ik voor Rayna en haar geliefde Deacon!

Hier onder mijn favoriete, superromantische liedje uit de serie Nashville. Om bij weg te dromen…

En? Hoe vond je het liedje?

Haal het maximale uit je Netflix account met deze Netflix tips!

Wat is jouw favoriete Netflix serie?

Reacties op Nashville op Netflix

  1. Een lekker meeslepend liedje.
    Zelf houd ik wel van Country muziek, maar met mate. Ik kan er geen hele cd van achter elkaar horen, maar een slepende Willy Nelson of Bonnie Raitt kan ik op z’n tijd wel waarderen. En eigenlijk zijn de Eagles ook een en al Country.
    Op Netflix volgen wij niets, want dat hebben wij niet. Kost veel te veel tijd 🙂

  2. Ik heb geen Netflix. Maar ik kwam laatst terecht op een site mijnserie.nl (?), en dat vónd ik leuk. Zat laatst te denken dat ik Coupling wel weer eens zou willen zien, en Cold feet. Oudere Britse series! En ik zag op NPObest Fort Alpha langs komen – jeugdsentiment… Ik volg nu The Missing (ook met James Nesbitt). Call the midwite vond ik ook boeiend.

    Voor mij dus maar geen Netflix – ik ben al véél te druk met tv-kijken, zou wel willen minderen, en meer andere dingen willen doen!

  3. Mijn favo blijft toch wel breaking bad. Maar ikvond orange is the new black ook leuk. Blij dat daar een 3e seizoen van komt. Ook suits vond ik leuk om te kijken. Op het moment zijn we revolution aan het kijken, over een wereld wijde stroom uitval. Samen met manlief kijk ik voornamelijk series. Als ik een avond alleen ben kies ik eerder voor een film.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.