Reacties

Action wordt het meest gemist — 38 reacties

 1. De Action! Echt waar? Die zit hier ongeveer achter mijn hoek (is open, want in België) en ik kom er nooit. Ook niet in de Hema trouwens.
  Neen, die winkels zou ik absoluut niet missen.

 2. Hoi, ik woon in Engeland. Echt een bepaalde winkel mis ik niet maar wel het kunnen winkelen. Vooral de charity shops. Ik mis ook het naar Nederland kunnen gaan, familie, vrienden, Hema (ja echt!) en(vegan)kroket staan bovenaan de verlang lijst.

 3. Action mag van mij morgen gesloten worden. Heel veel m2 troep voor dumpprijzen, waardoor er ergens iets of iemand onder moet lijden.
  Hema kan gewoon online, maar uiteindelijk kan ik niet echt iets noemen van Hema wat ik niet ergens anders zou kunnen kopen.

  Ik mis eigenlijk niet echt een specifieke winkel. Soms even het gemak van snel iets in het centrum halen, wat nu online moet. Maar ik spaar het dan maar even op en regel het in één keer.

 4. Ik kwam er een paar dagen geleden achter dat de Action bij ons open is. Online kies je een winkel in de buurt, je doet de producten van je keuze in de winkelmand en kiest een datum en tijd om ze op te halen. In de winkel pin je. Maar ik mis de Action niet en heb voor een paar producten alternatieven gevonden. Ik hou sowieso niet van winkelen en met de supermarkt en webwinkels red ik mij prima.

  • Ik had een rolletje gas tape nodig. Kost nog geen euro, maar ik moest voor 20 euro bestellen. Anders ging click&collect niet door.

   Wibra had schoonmaak spul in de click&collect. Je moest wel 20 volle dozen bestellen. Nu hebben ze ook andere dingen, maar een heel beperkt aanbod.

 5. Action doet me niets. Ik wil naar Rotterdam! De fijnstof opsnuiven en naar boekhandels Donner en de Slegte. De rest is letterlijk bijzaak.

 6. Ik mis ook de action ( knutseldingen en enveloppes), de ikea ( inspriratie en koffie), de Hema ( help ondergoed ), de xenos , en ooooh ik wil uit eten. Nu we de vrijheid met zn allen op het ijs hebben geproefd, ben ik klaar met de lockdown.

 7. Bij mij was het ook lang de Action, maar inmiddels overstemt het verlangen naar een geopende kapper alles. Wat zal ik blij zijn als mijn haar weer ein-de-lijk in model zit. Zou me gelijk een stuk meer mens voelen.

  • Dat kan ik me goed voorstellen Naomi. Eén van mijn maandagochtend koffievriendinnen verlangt ook echt naar de kapper. Ik heb het geluk dat mijn haar lang is, en dat het dus niet zoveel uitmaakt of ik nou naar de kapper ga of niet.

 8. Ik mis de Action en de kringlopen.... bij de Action laatst wel via click en collect eea gekocht. Knutselspullen, papier, ordners....

  Voor schaatsen, snowboots, verjaardagskadootjes kinderen ed mis ik de kringloop.

 9. Ik heb zojuist een bestelling bij de Action geplaatst: opzetborstels, contactlensvloeistof, interdentale ragers, lijm, enveloppen en snacks voor de honden. Donderdag kan ik het ophalen.
  Ik mis ook de kringloopwinkels, alhoewel ik daar niet zo heel erg vaak kwam. Maar ik heb heel veel ideeën en daarvoor wil ik graag bij de kringloop gaan snuisteren.
  Wat ik ook mis is het gaan winkelen. Ik hoef niet per se iets te kopen, maar gewoon lekker een dagje op stap met vriendinnen, koffie drinken, lunchen, kletsen...

 10. Ik mis de kringloop. Daar haal ik de meeste spullen die ik nodig heb.
  Mijn handige kaas rasp molentje is stuk gegaan en die gebruik ik echt 2 a 3 keer per week. Ik zit nu al bijna 2 maanden zonder. Hubbie heeft er nu een online besteld. Terwijl ik weet dat ik hem voor een paar euro bij de kringloop op de kop had kunnen tikken.
  Maar het meest van de alles mis ik dat mijn kinderen niet meer tegelijkertijd bij mij kunnen zijn....

  • Dat is inderdaad balen Marie! Zeker als je hem zo vaak nodig hebt, en ik snap helemaal dat je hem dan veel liever bij de kringloop had gehaald. Ik mis de kringloop ook, en meer bezoekers van Huisvlijt las ik in de comments verlangen naar de kringloop.

  • Oh leuk een nieuwe bank! Heb je al een idee in je hoofd welke je wilt Elisabeth? Wij hebben destijds online de Ektorp bank gekocht. Zonder proef te zitten dus. Maar dat is uitstekend uitgepakt. De bank is superfijn.

 11. Ik mis de kringloop en de kledingbak om overbodige kleding kwijt te kunnen. Het mag nu zelfs niet meer in de vuilnisbak. Van de ondergrondse kleding container is een restafval verzamelbak gemaakt, waar je mondjesmaat iets in mag doen met een pasje. We hebben nu een plasticbak, waar alleen schoon plastic van een bepaald type in mag. Een groenafvalbak, waar ik niets aan heb omdat ik composteer. Een papierbak waar alleen schoon papier in mag.
  Wat moet je met echt vuilnis?

  • Kun je geen kleding meer in die kledingcontainers doen Vlierbloesem? Dat wist ik niet. Dat is inderdaad jammer zeg. Zeker nu het voorjaar nadert en mensen wellicht hun kledingkasten gaan uitmesten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder