Valentijnsdag 2021: zo vier je het in lockdown!

Valentijnsdag 2021

Morgen is het 14 februari en dus Valentijnsdag 2021! Het valt op een zondag dit jaar.

Valentijnsdag is voor veel mensen aanleiding om hun partner te trakteren op het één of ander, of om iemand waar je een oogje op hebt een Valentijnskaart te sturen!

Maar wat kun je doen op het gebied van Valentijnsdag tijdens een lockdown?

Valentijnsdag 2021: zo vier je het ondanks de lockdown

 1. Oorspronkelijk stuurde je met Valentijnsdag een kaartje naar een (geheime) liefde. Daar is niet mis mee! Stuur deze Valentijnsdag 2021 een kaartje! En ja, kniesoren, Valentijnsdag 2021 valt op een zondag en dat is onfortuinlijk want dan wordt er geen post bezorgd. Maar dat kun je oplossen door zelf een kaartje in de bus te gooien. Een kaartje is ook nog eens heel budgetvriendelijk!
 2. Ga je normaal graag uit eten om Valentijnsdag te vieren? Sla twee vliegen in één klap en steun de lokale horeca: bestel een heerlijk afhaalmenu, dek je tafel in restaurantstijl en ga thuis uit eten. Denk aan: een mooi tafelkleed, kaarslicht, mooie borden etc. (Zie ook Tunnel in kaars)
 3. Zeg simpelweg iets liefs tegen je partner. En dan niet zoals mijn man graag doet, letterlijk zeggen: ‘Iets liefs’… Want nee, dat is níét grappig!
 4. Ga samen wandelen, en houd elkaars hand vast. Ook handig vanwege de gladheid. Laat wel op tijd los als je partner onderuit gaat, anders ga jij ook. Of houd juist wel vast. Het is tenslotte Valentijnsdag.
 5. Kijk samen een mooie en romantische Netflix film of serie. Qua zoete romantiek is Virgin River heel geschikt.
 6. Negeer gewoon het hele Valentijnsdag gebeuren omdat het ‘een commercieel circus’ is. Wel sneu voor je partner, maar soms moet je gewoon een statement maken. Het leven is nu eenmaal hard.

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag 2021?

Similar Posts

20 Comments

 1. Wij maken ook dat statement, maar heb in een ver verleden wel eens een kaartje naar een geheime liefde gestuurd !

 2. Wij doen er nooit wat aan.
  Maar manlief heeft al gezegd dat hij kadootje voor me heeft en kaart staat voor de spiegel.
  mag ik morgen openmaken.
  Maar heeft niets met Valentijn te maken.
  Amerikaanse onzin vinden wij het. :)

 3. Blij te lezen dat wij niet de enigen zijn die aan deze opgeklopte toestand niet meedoen. De prijzen van de bloemen schoten omhoog de afgelopen dagen. In huize F. zijn we elke dag lief voor elkaar.
  Thuis uit eten doen we sinds corona en horecasluiting dus ook vorig jaar al, ieder weekend.

 4. Valentijn, een dag als een ander voor ieder… het maakt niet uit dat jij alleen, single of samen bent… Valentijn kent geen belemmeringen en grenzen. Ik houd wel van kaartjes met een liefdevol versje erbij. Maar dat doe ik ook op andere dagen…. dan is de verrassing groter dan het je verwacht ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.