Reacties

Kijktip: Doe alsof je thuis bent — 17 reacties

 1. ha Nicole,

  nee... huizenruil... het lijkt me wel leuk, maar heb er nog nooit aan meegdaan.
  Ik zie op tegen het perfekt schoonmaken... hahaha...

  Lijkt me ook een leuk programma!
  groetjes!

  • Hee wat leuk, ik zie nu pas dat je ook gekeken hebt en naar mijn blog verwezen. Ja, ik vond het ook allemaal heel inspirerend. En inderdaad dat liedje ('By the mirror in tour hall, I can yell you must be talk'): zo lief, en ook erg creatief. Bedenk ter plekke een nieuw woord, het was crea-lief. :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder