Reacties

Is bloggen bullshit? — 21 reacties

  1. Nee hoor, zo zie ik het niet.
    Voor mij al ruim 15 jaar plezier.
    Een soort dagboek met veel herinneringen.
    Daarnaast heel waardevolle blog vrienden en dinnen gekregen. Hans

  2. je moet het zien als kennis en ervaringen delen,en dat is geen bullshit,je leert er juist wat van in sommige gevallen. en je gaat een andere kijk krijgen op bepaalde dingen,,hoe anderen het zien.

  3. Het geeft me al ruim 12 jaar plezier, dus onzin vind ik het zeker niet. Ook heb ik super fijne contacten opgedaan hierdoor en ook zeker mezelf ontwikkeld in de loop der jaren.

  4. Ik lees graag blog en leer van sommige, zie dat we niet allemaal hetzelfde zijn en denken, ik lach erom soms ontroert het. Kortom ik ben blij met bloggers.

  5. Tja, smaken verschillen. De een houdt van dammen, de ander van bloggen. Ik vind het gewoon een leuke hobby. En jij verdient er zelfs geld mee (toch?). Dan is helemaal een serieuze zaak.

  6. Ik blog zelf niet maar ik volg een aantal blogs. En daar ben ik blij mee. Ik word door de bloggers die ik volg geïnspireerd bij mijn dagelijks leven: opvoeden van kinderen, het huishouden, doen van de was, tuinieren, omgaan met geld, omgaan met problemen.... etc.

    Dus wat mij betreft doen bloggers heel goed werk!! En ik vind jouw blog echt heel leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder