Reacties

Nee hè, ik zal toch geen corona hebben?! — 32 reacties

 1. Hier zoon en ik allebei as woensdag testen, idd lang aan de telefoon wachten, online lukte geeneens.
  Verder blijven we dus alletwee maar thuis tot we de uitslag hebben..
  Hoop dat je geen Corona hebt en beterschap

 2. Ik kon niet eens een afspraak maken, niet in Alkmaar maar zelfs niet in Beverwijk of Zwaag. Afwachten dus maar en netjes thuisblijven.
  Het bericht op Nu.nl dat weliswaar 84% het beleid van thuisblijven ondersteunt maar 90% zelf met klachten wel boodschappen doet en 64% op bezoek gaat vond ik echt bi-zar.
  Jij beterschap!

 3. Beterschap!
  Wist je dat de bedenker van deze test een Nobelprijswinnaar is? En dat dezelfde bedenker deze test ongeschikt acht om dit virus op te sporen? Het geeft namelijk teveel vals positieve en vals negatieve uitslagen.

 4. Dat is balen! Ik liet me vorige week ook testen vanwege zeer milde klachten. Voor ik de uitslag van de test had, was het over. Toen baalde ik nog erger, want ik moest wél tot de uitslag thuis blijven... Hoe dan ook: beterschap!

 5. Beterschap lieve Nicole, als je na de test te horen krijgt, dat ere niks aan de hand is, dan ben je heel blij... zeker weten.
  En tot die tijd... even afwachten!

  Gezondheid!
  Marlou

 6. Sterkte en ik hoop dat je je snel beter voelt. Ik zou sowieso thuis blijven als ik me verkouden voel, dan mijn afspraken maar afzeggen. Dat doe je ook als je ziek bent en nu is ziek misschien een groot woord, maar toch maar even nadenken en thuis blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder