Reacties

Foto afdrukken: de keuze is bijna te reuze — 55 reacties

 1. Ik ben niet zo van de foto's afdrukken eigenlijk. Dat had ik vroeger wel, maar ik heb heel veel foto's ook weggedaan toen ik verhuisd was. Ik keek er toch nooit naar.

  Love As always
  Di mario

 2. Foto's komen bij mij alleen klein in een lijstje soms, maar echt groot afdrukken doe ik nooit. Simpelweg geen plek om het op te hangen. Ik vind die foto van jou op hout echt prachtig trouwens!

 3. Ik druk mijn foto's normaliter af op papier en de komen in een lijst in onze galerie te hangen, de gang en trappen, drie etages. Ik heb een grote afdruk in de slaapkamer op canvas laten printen.

 4. Het aanbod is inderdaad enorm. Ik druk nooit foto's af. Ik heb wel ooit (let op, dit wordt ingewikkeld!) een foto gemaakt van een aquarel met daarop de brug waar mijn vader werkte als brugwachter. Van die foto heb ik een canvas van laten maken. Ben er nog steeds erg blij mee.

 5. ik doe het bij onze eigen drukkerij, heb een fotografie bedrijf en dat is dan makkelijker bij de drukker maar ik loop ook wel eens het kruidvat binnen om fotos van mijn telefoon te printen

 6. Ik druk de laatste jaren nooit meer foto's af. Wel heb ik laatst een familie album gekocht. Een neef van me had die gemaakt van familie van mijn moeders kant. Met info over de geschiedenis, wetenswaardigheden enzo. Het boek kostte best een aardig bedrag, maar ben er heel blij mee.
  Zo wil ik samen met mijn moeder een boek maken met foto's en herinneringen van haar en mijn vader.

 7. Ik print ze het liefst uit op normaal formaat, zodat ik ze in lijstjes kan doen verspreid door het huis. Een keer in de zoveel tijd verwissel ik dan alle foto's voor nieuwe.

 8. Heb soms wel foto's laten afdrukken op een mok als herinnering aan onze hond toen en ook eens een verdrietige zwaan die nu op mooi groot canvas aan de wand hangt. Soms print ik ook wel mooie uit die ik dan ook heb gedaan in zo een kookboek recepten map op standaard waar ik mijn mooiste foto in doet en elke dag draai ik deze om zodat ik steeds een andere foto ziet.

 9. Ik kreeg pasgeleden weer een samenwerking aangeboden. Heb het afgewezen heb niet zo de behoefte aan een canvas. Ik laat mijn foto's liever bij een snelprint service afdrukken zodat ze in mijn lijstjes kunnen.

 10. Een heel mooie romantische foto van jou tijdens het plukken! PRACHTIG!

  Wij hebben hier een grote foto van ons met de kleinkinderen op plexieglas laten afdrukken, heel mooi, kleuren komen heel erg tot hun recht en er is geen weerspiegeling.

 11. Ik laat niet zo vaak wat afdrukken, zeker niet heel groot.
  Heb wel een groot maneetbord, zo groot als een deur boven hangen, hangt al aardig vol met foto's van kinderen en kleinkinderen. Wissel ik vaak om. Dan stuur ik bijvoorbeeld kaarten via Greetz aan mijzelf met een gratis code, altijd leuk.

 12. Ik maak graag van die leuke fotoboekjes van albelli, Het liefst in een klein formaat. en blader dan graag door deze boekjes zijn echt happy moments

 13. Een fotoalbum na de vakantie vind ik altijd tof, ook om mee te nemen en aan vrienden en familie te laten zien. Dat geeft toch altijd een beter beeld dan zo via de telefoon of laptop de fotos laten zien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>