Reacties

EasyCollage: review — 40 reacties

  1. Handig dat ze zelf aangeven welke foto's je beter niet gebruikt. De collage die je gemaakt hebt is voor mij persoonlijk iets te druk, maar ze gaat bij jullie zeker een mooi plaatsje krijgen. :-)

  2. Wat leuk, ik ken Easycollage helemaal niet, maar zo te zien kun je er makkelijk en snel de leukste collages mee maken. Je hebt een mooie keuze gemaakt.

  3. Het is niet helemaal mijn smaak. Tenminste, ik zou het niet in ons interieur vinden passen. Het ziet er wel heel leuk uit en ik kan me voorstellen dat het super handig en leuk is om zo een collage te maken en op te hangen, als het past.

  4. Wat een flinkerd:-D , fat wordt echt een leuke eye-catcher aan de muur dus! Fijn dat ze zo snel zijn, want als je zoiets maakt wil je 'm natuurlijk zo snel mogelijk thuis ophangen.

  5. Ik heb ook via easycollage een canvas gemaakt en net binnen gekregen. maar hoe moet ik het dan precies ophangen? er zit wel een soort vierkantje aan de achterkant maar geen idee hoe ik het moet ophangen. Iemand een idee?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder