Lente op Huisvlijt!

Jaaa, het is weer lente! En het ziet er buiten weliswaar dan niet zo uit, maar op Huisvlijt wel : )

De winter lay-out kan naar zolder, tot 21 december : )

huisvlijt

Verander jij nog dingen in huis/blog als de seizoenen wisselen?

Similar Posts

17 Comments

 1. ik dacht eerst dat ik op de verkeerde blog zat! Eigenlijk vond ik het blauw mooier, dat is mijn lievelingskleur,dus ja. Ik krijg wel de kriebels om bij mijn blog ook iets te veranderen, maar ik weet nog niet wat. En in mijn huis ben ik nu van alles aan het veranderen dus echte lentekriebels.

 2. Ik wissel de kleding om, maar dat gaat meer op temperatuur dan op datum. Vind het wel fijn de winterkleding lekker op te bergen en de zomerjassen en sandalen tevoorschijn te mogen halen!

  In huis wijzigt er eigenlijk niets. Ben te zuinig voor veel homedecoration zoals dat heet. Wel doe ik wat aan de tuin in de lente/zomer, maar daar zit je dan ook niet ´s winters.

 3. Wat ontzettend leuk! Ziet er lekker fris uit. Ik verander eigenlijk niet zo snel van lay-out. Als ik denk van nou nu kan het weer dan doe ik het pas haha

 4. Lekker vrolijk! Nu nog warmer weer. Ik dacht vanmiddag geen handschoenen nodig te hebben maar het was gewoon koud.

 5. Aaah superleuk! Het ziet er fris en vrolijk uit. De laatste tijd verander ik niet zo vaak en alleen verander ik de kleuren. En nu ziet deze vrolijke kleur, heb ik zin in om ook naar fris kleurtje te veranderen

 6. Lekker vrolijk met die nieuwe kleurtjes! Op mijn blog verander ik niks maar in huis pas ik wel alles aan aan de lente (en aan Pasen)!

 7. Ik hoor allerlei mensen over de voorjaarsschoonmaak en daar ben ik nu ZO niet mee bezig ;) Op mijn blog verander ik eigenlijk ook niets. Misschien worden de onderwerpen vanzelf wel anders? Mooi die verandering in je lay out.

 8. Wat leuk dat je dit elk seizoen doet! Heb ik eigenlijk nooit aan gedacht. Maar goed, ik heb dan ook niet echt kleuren op mijn blog haha. In huis verander ik ook niet zoveel, van het weekend gaan we wel alles even goed schoonmaken en opruimen :D

 9. Leuk! Op mijn blg verander ik niks maar in huis wel. Dan komen de mintgroene accessoires weer van zolder. Nu staat het huis eerst nog vol paasversiering anders heb ik boze kinderen hahaha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.