Reacties

10 vragen om je te helpen de juiste vloerbedekking te kiezen — 11 reacties

  1. Wij hebben een laminaatvloer en een tegelvloer in ons huis. In ons volgende huis wil ik in het hele huis een gietvloer. Mooi, modern, praktisch en we kunnen het zelf doen. We hebben namelijk een bedrijf in coatings en gietvloeren.

  2. Ons huis ligt vol met tegels, van die ouderwetse plavuizen, en dat is voor ons eigen bestwil. :P Het lag er al in toen we het huis kochten en het was nog keurig dus hebben we laten zitten. En het is ook verreweg het handigste als je zoveel huisdieren hebt.
    Als het aan mij lag, dan deed ik wall to wall vloerbedekking want dat vind ik het gezelligste. Maar ja, dat mag ik niet van mezelf.

  3. Handige tips om in je achterhoofd te houden bij het kiezen van een geschikte vloer. Ikzelf heb uiteindelijk gekozen voor een pvc vloer omdat het nagenoeg niet van hout te onderscheiden is en geluidsdempend werkt. Het is wel ietsjes duurder dan kliklaminaat maar het is kost geen kleine fortuin zoals het geval wel vaker is bij kwaliteitsparket.

  4. Ik vind het leuk dat je erop wees dat een woonstijl heel belangrijk is als het om de juiste vloerbedekking gaat. Ik hou van minimalistische interieurs, en ik ben er het helemaal mee eens dat een betonvloer perfect bij zo'n woning past. Als ik genoeg tijd en geld heb om mijn huis te renoveren verbouw ik mijn huis in een minimalistische stijl. En een betonvloer is een must!

  5. Ik heb zelf 2 jaar geleden een betonvloer genomen. Dit is echt ideaal. Ik heb kinderen en merk dat het heel makkelijk schoon te maken is. Het is ook zo mooi. Zeker een aanrader voor iedereen!

    Anne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder