Reacties

Houten poppetjes: 19 toepassingen + inspiratie! — 17 reacties

  1. Superleuk. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik ga het zelf niet doen, maar een zakje in huis halen voor de kleinkinderen als die hier zijn... dat ga ik zeker wel doen

  2. Haha, heerlijke gedachte, dat je vanzelf weet wat je ermee moet als je ze gekocht hebt;).
    Ik zie ze steeds vaker en je kunt er echt leuke dingen mee. Dat wil zeggen: anderen kunnen dat. Ik begin er niet aan, want ik heb niet zo'n vaste hand als het op dat soort dingen aankomt.

  3. Hihi, ik heb ze met dezelfde gedachte aangeschaft! En ik wacht ook nog op inspiratie. Zoals je zegt, ze zijn blanco ook al mooi. En ze voelen prettig aan in de hand omdat het een natuurmateriaal is. Groetjes, Alice K.

  4. ha ha, dat is nu de reden dat ik de action ontwijk. Je komt altijd dingen tegen waarvan je denkt, Leuk,DAAR kan ik iets mee. Je neemt het vervolgens mee naar huis en dan ligt het weer te wachten bij al die andere dingen die je daar ook vandaan hebt omdat het zo goedkoop is. Ik mag van mij zelf nu ook niets meer kopen voor mijn voorraad 'leuke dingen waar ik vast nog iets mee kan doen' op is.

  5. Ze zijn leuk hé? Ik en het kindje van men zus hebben ze ook geverfd. Je tips komen zeker nog van pas. Want we hebben er nog gekocht. We gaan een grote familie maken voor ons poppenhuis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder