Reacties

Boek De Fontein maak wijze keuzes review — 13 reacties

  1. Tot mijn grote verbazing vraagt mijn stiefzoon dit soort boeken voor de Kerst en zo ook deze 2 voor de vorige. Door mij (een beetje want ik kan niet meer lezen) in die boeken te verdiepen begrijp ik hem veel beter en leer ik hem beter kennen. Geen flauw idee vanwaar deze interesses want het komt zeker niet van zijn ouders maar ik leer ook van hem. Heel bijzonder. Wat leuk dat je juist over deze boeken schrijft. Ik heb hem andere boeken gegeven voor de Kerst maar ga zeker op zoek naar deze voor hem. liefs van mij.

    • Wat bijzonder van je stiefzoon! Dat is denk ik niet voor niks dat hij zich in deze boeken wil verdiepen. En wat leuk dat je hem daardoor beter begrijpt en leert kennen Hélène.

  2. Ben nog bezig in/met het eerste boek. En soms zit ik in het verkeerde bakje merk ik, maar dat hebben er heel veel in onze familie. Sowieso zijn familie-opstellingen verhelderend vind ik en heb ik de ervaring. Maar zeker geen lichte kost.
    Wens je Goede Paasdagen en bedankt voor dit stuk.

    • Graag gedaan Cellie Citroen. Leuk om te lezen hoe je het toepast in je leven. Ik denk nu ook wel eens bij mezelf: 'Wacht eens, even volgens mij ben ik nu aan het opstijgen naar het verkeerde bakje!'

  3. Ik heb abonnement op Kobo, daar kan ik deze gratis downloaden. Ga met de Pasen dit zeker lezen, vind dit soort boeken altijd wel interessant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder