Reacties

Vandaag eten we bruine bonensoep! Omdat het zo guur is! — 22 reacties

 1. Slim geregeld!
  Wij eten vanavond bami, die we nog over hebben van zaterdag. Wij maken altijd expres teveel van bami of nasi zodat we een paar dagen later alleen nog maar de maaltijd hoeven op te warmen, satésaus en kroepoek erbij en klaar is klara met de maaltijd :)
  En morgen wordt het peen-en-uien met een gehaktbal.

 2. wij eten vandaag hutspot met een gehaktbal. Afgelopen week hebben we heel bewust stampot en andere winterkost gegeten want als het weer hier omslaat doet het het meteen goed en hebben we temperaturen van meer dan 20 graden. Afscheid nemen van de winter zelfs met het eten

 3. Een lekkere shoarma komt er vanavond bij mij op de tafel. Hoe ik dat weet, omdat ik natuurlijk hem zelf maak. Salade erbij, heerlijk. Eet smakelijk.

  Love As Always
  Dimario

 4. Haha, ik zag vandaag in de buurtsuup meer mensen bij de soepen kijken, bruine bonensoep en snert waren favoriet.
  Het is een koude lente, met warme soep. Hans

 5. Het weer is echt 90 graden gedraaid. Een week geleden zaten we nog lekker buiten. Zo een soepje lijkt mij nu het ideale avond eten. Heb je misschien een receptje?.

 6. Ik houd niet van soep dus mij maak je niet blij met bruine bonensoep. Van chili con carne word ik wel blij. Binnenkort weer eens maken. Het is nu woensdag dus ik moet vanavond naar pilates. Ik bak maar even snel een ei, denk ik.

 7. Één ding vraag ik me dan af,is dat vullend? Met namen mannen die behoorlijk moeten eten,of eet je dan wel er wat bij,brood ofzo.Wij aten ook vroeger erwtensoep,en dan pannekoeken erbij,dat vond ik heerlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder