Geen postzegel? Geen probleem!

postzegelcode

Wil jij een kaart versturen postzegel? Omdat je iemand een hart wilt steken? Of doe je mee aan postcrossing?

Maar heb je natuurlijk net weer geen postzegels in huis?

Een kaart versturen zonder postzegel hoeft geen probleem te zijn!

Gebruik gewoon een online postzegelcode

Je kunt namelijk online een zogenoemde postzegelcode kopen. Ik heb even heel behulpzaam de link naar de post die ik er ooit over schreef gezet : ) Een vriendin stuurde mij een veelbelovende grote envelop, en verzond die met zo'n postzegelcode. En hij kwam dus keurig aan. Zie de afbeelding bovenaan deze post.

Ook al geen kaarten in huis?

Heb je ook al geen kaarten in huis?! Dan kun je altijd nog gebruik maken van online kaarten versturen. Ik verstuurde nog wel eens kaarten via Hallmark. Hun aanbod is lekker groot, maar ze hebben als nadeel dat ze vaak te laat bezorgen. Dat probleem heb ik tenminste een paar keer gehad.

Daarom gebruik ik nu vaker Greetz of Kaartje2go. Zie ook mijn post waarin ik drie online kaart verstuur services vergeleek.


cshow

Heb jij standaard genoeg kaarten en postzegels in huis?

Leestips

Similar Posts

43 Comments

 1. Ik heb nooit postzegels in huis. Ik print ze al enige jaren via https://digitalepostzegel.postnl.nl/

  Je hebt dan wel een Dymo Labelwriter (dat is een labelprinter) nodig. Ik gebruik als browser normaal Google Chrome maar hiervoor gebruik ik Edge, omdat Chrome bepaalde restricties heeft ingesteld waardoor het niet werkt. Bedankt voor de tip van de app!

 2. Het kopen van een online postzegelcode was me niet bekend.
  Heb nog een paar normale postzegels liggen, maar stuur nog maar weinig brieven of kaarten. Hans

 3. Postcode kopen, dat is nieuw voor me. Handig.
  Zelf heb ik standaard gewone postzegels in huis, op de een of andere manier komen ze altijd op.

 4. Het werkt dus! Ik heb net vijftig postzegels uit de brievenbus gevist, die ik had besteld. Ik durfde het niet aan met zo'n code. Volgende keer toch maar doen dan.

 5. Eigenlijk heb ik nooit standaard kaarten en postzegels in huis. Maar ik werk zo'n beetje naast een postkantoor, dus kan altijd in mijn pauze even wat halen als ik iemand een kaartje wil sturen. Doe ik ook regelmatig.

 6. Handig he! Ik gebruik ze ook wel eens maar de post is mijn hobby en dan vind ik een echte postzegel net wat leuker.

 7. Dat is handig. De postzegels zijn bijna op en ik ga op het moment liever niet het dorp in. Corona enzo.
  Kaartjes heb ik nog wel maar online een zegel kopen is helemaal top.

 8. ik stuur ook weinig kaarten,maar online postzegels zijn wel heel erg handig,ik stuurde ook wel een kaartje maar sommige sites zijn slecht en dan komt het kaartje helemaal niet bij de persoon,dus dat doe ik niet meer.

 9. ha Nicole,

  ja... in deze rare tijd is het fijn om post te ontvangen.
  Het liefste krijg ik gewoon een echte kaart.
  Gisteren nog een lieve van Dient...
  En ook verstuur ik ze het liefste!
  Altijd genoeg postzegels in huis.

  Ik heb me voorgenomen om elke dag iemand een kaart te sturen.
  Heb nog een bak vol liggen...

  Blijf gezond!

  Liefs van Marlou

 10. Ik heb altijd veel postzegels in huis want heb al jaren veel penvrienden en vriendinnen in België, Duitsland , Frankrijk en hier in Nederland en we houden niet van mailen omdat een kaartje gekocht of zelf gemaakt veel gezelliger en persoonlijk is. Dus altijd veel in huis. Geniet van de dag en van de kleine momentjes

 11. Ik heb altijd kaarten en postzegels in huis. Ik verstuur ook veel kaarten. Meestal koop ik nieuwe om te versturen dus mijn voorraad gaat nooit op.

 12. Het is zeker handig idee van jou. Hele goede oplossing. Maar we hebben toch niemand kan sturen. Brievenbussen bij ons hebben alles weg gehaald. Zo raar. Het komt door de internet. Daar gaat de mensen elkaar sturen en mailen enz. Mobiel elkaar bericht sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.