Reacties

Gedraag je naar je leeftijd? — 15 reacties

 1. Ik ben niet van de mini en probeer een beetje klassiek gekleed te zijn. Dan zie ik er ouder uit. Gisteren maakte manlief een foto van mij en mijn oudste zoon en vond ik ons net broer en zus. Mn zoon vind ik ook dat ik er uit zie alsof ik nog studeer :-) weet niet of dat positief of negatief is.

 2. Ik kleed me ook niet jonger dan ik ben,(55). En als ik twijfel of iets wel kan of niet, vraag ik advies aan mijn dochters, of doe het gewoon niet.
  Er is genoeg vlotte kleding zonder tuttig te zijn!

  Maria

 3. Haha mijn kids zouden juist willen dat ik af en toe een rok zou dragen, ik draag alleen broeken.

  Geen idee of ik mij naar mijn leeftijd kleed, ik kleed me zoals ik me lekker voel.. kleden doe je toch uiteindelijk voor jezelf en niet alleen voor de buiten-wacht?

  Hoor nooit of ik me te jong of te oud kleed dus ik zal wel goed zitten ;-)

 4. ik houd van jurkjes van king louie je draagt hoe je je voelt vind ik.kleding die mee beweegt,leggings met lang s-hirt,rokjes met broek eronder mooie hema hempjes en bloemige lingerie ilove leuke kleding

 5. Ik draag wat ik lekker vind. wel draag ik korte rikjes tot ongeveer iets boven de knie.Maar met legging en een paar kekke laarsen. Maar ik ga echt niet in mijn blote kont lopen. Ik ben 51 jaar dus ik probeer hier wel rekening mee te houden.

 6. Draag geen netpanty's, vleermuismouwen, zwart met rode dreads en corsetten meer. Maar nog wel wat apartere kleding. Ik doe het niet om 'jong' te blijven lijken maar omdat ik die kleding leuk vind.

  Maar het is nooit te strak en een kort rokje combineer ik wel met een gebreid vest ofzo en een nepleren broek met een lang shirt. Anders wordt het weer té.

  Madonna, ik snap niet waarom zij zo'n voorbeeld is. Ze had echt een mooi voorbeeld kunnen zijn van 'growing old gracefully' (alhoewel ze nog niet echt oud is natuurlijk, maar goed). Och ja, ieder zijn meug.

 7. Lastige kwestie met zoveel 'vrijheid'... ik kleed me nog steeds best alternatief. Maar de mini heb ik toch wel afgezworen inmiddels.
  Ik bega nog wel eens de fout me in iets te strakke truitjes te kleden, geloof ik. Maar alleen als ik me er op dat moment lekker in voel.
  Ik kleed me verder best sober. Geen sieraden ed en veel zwart, grijs en blauw. Doordeweek bijna altijd een spijkerbroek. Maar die mogen geen lage taille meer hebben van mij.

  Ik krijg zelden negatief commentaar op mijn kleding.

  Al zou ik best zo'n mooie gothic jurk willen dragen. Maar ze zien me aankomen in de soos ;)

 8. Hier ook een dame van bijna 45 die enkel rokken draagt. Helaaas zie ik er in een lange broek uit als een soort nijlpaard met kabouterpootjes..en ik een rok kan ik dat leuk verbergen. I.v.m. fijne spataderen in de knieholtes (dankzij kindje nr. 4, gekregen in de zwangerschap)draag ik echt geen kortere rokken meer. Ook mijn lekkere hollandse kuiten verlangen een iets langer rokje. Maar het zit gewoon heerlijk vrij! Ik vind het altijd leuk om een shirtje en een apart vestje er bij te dragen en koop bijna alles bij de tweedehands. Wel de goede merken die goed in de was kunnen want moeders moeten ook praktisch gekleed zijn nietwaar?!
  Verder hou ik van oorbellen en sjaaltjes e.d. dus heb ik veel basics en accesoires. Ik vind het wel jammer dat veel moeders zich niet meer leuk 'optutten' met een ketting of sjaaltje als ze eenmaal kinderen hebben... Mijn man en kinderen vinden dat ik er leuk uitzie en vooral dochter (17) lakt graag mijn nageltjes of koopt oorbellen voor me... Zo leert ze alvast een beetje voor mij te zorgen haahaa! Kortom; kleed je comfortabel en vrouwelijk en dan sla je volgens mij nooit de plank mis. Gewoon je kleding een beetje op je karakter en figuur afstemmen.

 9. Ik kleed me al jaren vrij "conservatief". En geen strak gedoe. Ik loop tegenwoordig altijd bij Heije Wubs naar binnen en vertel welke kleur ik nu eens wil. (Wel de kleuren van een kleuradviseuse. Dit scheelt je echt klauwen met geld. Nooit meer een kleur die je niet lekker zit.)
  Dan wordt het broek, blouse, shirt en evt. jasje/vest in allemaal bijpassende kleuren. Het liefst van Setterlaine of vergelijkbare kwaliteit. Maar ik draag de kleding lang, want het blijft mooi. Het is niet modegevoelig. Enkele kledingstukken draag ik al een jaar of zes en nog steeds kan ik me overal en altijd vertonen.
  In zulke kleding voel ik me gewoon meer op mijn gemak. En een rok heb ik jaren gelden al afgezworen.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie.

 10. Ik draag nog steeds alles van toen ik 38 was,volgens mij ben ik op die leeftijd blijven hangen...:-)
  Echte korte rokjes heb ik moeite mee,want heb niet echt zulke mooie benen meer,maar dankzij de legging is dat ook te verhelpen.Ik draag graag broeken,rokken,jurken eigenlijk alles en die hele hoge high heels,daar dacht ik mijn nek mee te breken,maar zelfs daar kan ik redelijk goed op lopen.'s Avonds gooi ik ze uit en trek mijn gympies of ballerina's weer aan.
  Zolang je je er goed bij volet,moet veel kunnen,maar bij Madonna krijg ik toch een andere indruk.Ze wil graag bewijzen hoe leuk,jong én hip ze(nog) is...maar dat kun je ook op een andere manier bewijzen,toch??!!

 11. Ik heb maat 36 en lang haar. Toch ben ik 'al'47. 't Is maar hoe je je voelt en wat je nog staat. Weinig make-up is beter dan (te)veel als je ouder wordt en glimmers/satijn e.d zijn ook gevaarlijk na een bepaalde leeftijd. Maar het is ook een kwestie van smaak en levensstijl. Je moet wel jezelf kunnen zijn. Een vriendin van mij vond lang haar niet meer kunnen na je 40e, maar ik heb het nog steeds en nog nooit commentaar op gehad. Het is dus voor iedereen verschillend.

 12. Ik vind altijd die iedereen lekker aan moet trekken waar hij of zij zich prettig in voelt. Maar zelf zou ik ook niet in minirok over straat gaan. Daar heb ik gewoon de benen niet voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder