Reacties

De supermarktsurvivalgids — 30 reacties

 1. Hier nog iemand die sterker is dan de verleidingen.
  Ik eet al veel langer dan 20 jaar geen vlees maar heb nooit vleesvervangers gekocht.
  Ik koop alleen frisdrank of borrelnootjes of iets in die richting als we bezoek krijgen.
  Zelf drink ik alleen water en s morgens koffie. Af en toe thee.
  Klinkt allemaal supersaai maar mijn koffiedrinken is ieder morgen een feestje en water is lekker.
  Ik koop wel mijn brood bij een goede bakker. Ik eet vis en dat komt van de visboer en het vlees voor de man komt bij goede slager.
  Dat kan ik dus betalen door geen troep te kopen.
  We eten gezond en lekker, echt waar.
  Van het geld wat we dan niet uitgeven aan troep kunnen we weer iets leuks doen zoals lunchen, ergens koffiedrinken, theater, bioscoop.
  Vind ik veel belangrijker dan chips of frisdrank.
  fijn weekend.

 2. Nee ik laat me niet snel verleiden. Koop 90% basis produkten en speur graag naar afgeprijsde artikelen maar die koop ik alleen als ik ze ook normaal zou gebruiken.

 3. Haha! Lijkt mij echt een leuk boek! Er zijn inderdaad enorm veel psychologische technieken die worden gebruikt als het gaat om verkoop. Vaak kijken we er onbewust over maar dit kan heel ver gaan. ????

 4. Wat leuk om te lezen! Mijn werk is jaren lang geweest om de mensen te verleiden ;) Hahaha, zorgen dat de mensen, met name bij de kassa, nog een paar leuke impulsaankopen doen ;)

 5. haha geweldig dat er zo'n boek is. Ik ben niet van het shoppen en ga ook altijd met grote vooroordelen de winkel binnen. Mij zal je niet snel impulsaankopen zien doen. Ik kom voor wat ik nodig heb en ben weer weg. Bah... Ik laat winkelen liever aan vriendlief over. Die kan zich er uren vermaken hahaha.

 6. Volgens mij best een leerzaam boek. Ik hou mij altijd eigenlijk wel aan mijn lijstje dus raak niet zo snel in de verleiding andere dingen te kopen. Maar je staat niet altijd stil bij wat je nou precies koopt, wat dat betreft lijkt t me wel iterssant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>