Waarom ik deze bloemetjes jurk niet kocht

Bloemenjurk BonprixIk zat op Facebook me met mezelf te bemoeien, toen ze me een advertentie van een superleuke bloemenjurk voorschotelden van Bonprix. Mijn hart ging er spontaan sneller van kloppen, en ik kon niet anders dan erop klikken! Want ik ben dol op dit soort jurken: jersey materiaal, en dan ook nog bloemen! Maar toen kwam de teleurstelling. De jurk is van polyester… En daar houd ik beslist niet van. Behalve dat het aan me kleeft, vind ik het een lelijk en onprettig materiaal. Dus zo ontsnapte ik aan de verleiding van deze bloemenjurk : ) Als hij van viscose of katoen was geweest, dan had ik niet voor mezelf in gestaan.

Zie ook mijn Bonprix shoplog!

Similar Posts

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.