Reacties

De kunst van simpel koken van Alice Waters — 16 reacties

 1. Oei, kookboeken zonder plaatjes vind ik een misser, eerlijk gezegd. Ik kijk in bijvoorbeeld studieboeken nooit naar de plaatjes, maar in een kookboek vind ik foto's toch wel een erg handige bijkomstigheid. Ik vrees trouwens dat kookboeken hun langste tijd gehad hebben. Ik merk in ieder geval bij mezelf dat ik recepten sneller op internet opzoek dan in een kookboek en ik denk dat ik daarin lang niet de enige ben.

 2. Ik kook alleen nog maar via het WWW. Het is veel eenvoudiger om te zien hoe het moet dan het uit een recept te moeten maken. En voor die prijs en dan zonder plaatjes... Toch leuk dat jij dat wel bekeken hebt.

 3. als je alles in huis hebt, is bijna alles simpel en smaakvol te maken :-)
  mensen doen vaak té moeilijk, met verse spulletjes heb je zo een zalige maaltijd op tafel

 4. Zonder plaatjes maar wel met zout en roomboter... Hm, ik weet het niet. Ik haal overigens ook alle recepten van internet. Daar staan er soms zelfs filmpjes bij!

 5. Ik heb een goed basiskookboek die gebruik ik als het nodig mocht zijn.
  Met verse ingrediënten kun je al heel gauw zelf een smakelijke maaltijd maken.

  Maar wel leuk dat je dit boek laat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder