Reacties

4 x je bureau optimaliseren — 16 reacties

 1. Leuke werkplek heb je! Dat draadmandje is wel handig, maar dat kan niet bij mijn bureau. Ik heb ladenkastje eronder en erboven een prikbord. En op mijn bureau een dienblad voor losse dingetjes, een pennenstandaard en een houder met losse papiertjes voor boodschappenlijstjes e.d. Er ligt ook een plastic placemat waar ik mijn kop koffie op zet, zodat er geen kringen in het blad komen. Ook liggen er een agenda en een paar aantekenblocs. Vol dus.

 2. Leuke bureaus om laten zien. En leuke bakjes erbij. Wij hebben grote computer kast met rolluik. In Eiken stijl. Het is heel moeilijk te krijgen. Wij hebben plezier. Je kan veel dingen opbergen en alles in de kast. Heel makkelijk. Leuker ouderwetse bureaus kast met puzzels. Fijne dag.

 3. Mijn oog werd even getrokken naar de puzzel. Zie ik daar nou een 'gewone' puzzel en niet één met van die grote stukken? Ben even benieuwd;).
  Het bureau op je allereerste foto vind ik geweldig. Zelf zit ik aan de eettafel, maar ik droom van ooit een huis met een extra kamer, waar ik dan een bureau neer kan zetten met lekker veel opbergruimte, zodat ik er ook mijn hobby's uit kan voeren.

 4. Ik vind de bureaus die je laat zien prachtig! In onze vorige huis had ik er eentje in de woonkamer. Maar ik zit op mijn werk 3 hele dagen aan een bureau en het bleek dat ik dat thuis eigenlijk haast nooit deed. Thuis zit ik aan de eettafel en als het eventjes kan op de bank met opgetrokken benen..... En mijn bureautje werd een hotspot! Dus op dit moment geen bureau meer voor mij. Ik vind jouw puzzelplek wel heel handig...

  groetjes, Alice K.

 5. Jullie Retro lamp op het nostalgische bureau is schitterend!
  Ik heb een ergonomisch bureau met bureaustoel en behalve mijn laptop een flinke monitor, verder muis, speaker en toetsenbord.
  Ik werk nauwelijks met papier, muv een kladblok en potlood voor snelle krabbels die dagelijks worden opgeruimd. Vrijwel al mijn werk incl dossiers, notities is digitaal. Boven mijn werkblad hangt over de hele breedte een plankje met daarop dierbare foto's. Het is een efficiënte maar ook prettige werkplek.

 6. Dat oud bureautje ziet er fantastisch uit. Wij hebben ook een heel oud, een familiestuk.
  Zodra onze veranda af is zal het daar een plaatsje krijgen om planten op te zetten.
  Mijn werkbureau... wel graag heb ik daar er zo weinig mogelijk op ligt, maar ik slaag er niet in, het is net op de rommel groeit zoals onkruid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder