Reacties

Kratje pimpen + 28 toepassingen! — 19 reacties

  1. Goh ja,zijn zeker leuk,een idee is beplakken met (bloemetjes)behang en blank aflakken,of als je ze in de keuken als kratje voor fruit of groente gebruikt met plakpapier met fruitmotief?

  2. kleine plantjes in kleine potjes in zetten en er zo een miniatuurtuintje van maken.

    je kunt ze ook slopen en uit de spanen met de figuurzaag leuke figuren zagen die je beschilderd en/of beplakt.

    het spaan is ook goed te gebruiken om poppenhuismeubeltjes van te maken.

  3. Mooi aanmaak hout voor de kachel. Ze zijn inderdaad niet erg sterk. Maar als je ze laat staan op een tafel met een kleedje erin en noten of potjes. Ach je kan er van alles in zetten. Een herfsttafereel met kastanjes en bladeren of straks pompoenen. Ben benieuwd, op dat vlak ben ik weer niet creatief.

  4. Misschien dat je ze buiten in de tuin kan gebruiken door ze op hun zijkant op te stapelen. De bodem is dan opeens achterkant geworden en ke kan er bloempotjes plantjes kruiden of lampjes inzetten?!

  5. Heel herkenbaar! Ik sleepte vroeger ook van alles mee naar huis onder het mom van 'daar kan ik wel wat mee'. Ik ben ermee gestopt, trouwens. Scheelt een hoop bende in huis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>