Reacties

Wat trek je aan bij °C 40? — 21 reacties

 1. Binnen: iets luchtigs en wijds, kort
  Buiten: iets luchtigs en wijds, lange mouwen, hoofdbedekking (plus van die vieze zonnebrandcreme). Indien een rok: ook een broekje tegen schurende bovenbenen, bij deze temperatuur.

 2. Ik had toch echt wel verwacht dat je je laarzen zou aanhebben.🤣

  Ik heb een eigengemaakte jurk van India/krinkel katoen aan Mijn favoriete model dat ik 40 jaar maak als ik de juiste stof kan vinden. Kuitlang met aan de zijkanten ingezette stukken met plooien.
  Ik heb er nu nkig 3 in diverse kleuren en designs mar ka al2 jaar de sgtof niet meer vinden

  • LOL. Nee, mijn Uggs heb ik maar even verruild door mijn Birkenstocks Lot.

   Ik ben helemaal benieuwd naar je jurken! Ik ben dol op krinkel katoen. Wat knap dat je die jurken zelf kunt maken. Heb je misschien een foto?

 3. Met dit soort weer stel ik aankleden aan het begin van de dag uit. Maar als het dan toch moet, omdat je in de supermarkt anders raar aangekeken zou worden, dan trek ik iets duns en luchtigs aan. Al jaren heb ik dunne zijden kleding voor dit soort dagen. Daarbij sandalen, maar helaas beginnen die erg te slijten. Ik moest nieuwe zoeken, maar heb dit jaar nog geen paar kunnen vinden dat zacht genoeg aan mijn voeten is en de juiste hakhoogte heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder