Reacties

Is die puzzel nou nóg niet af? — 20 reacties

  1. Hm, het proces.... zei je? Ik zie het volslagen zinloze van legpuzzels nu ineens heel anders :-)
    Nee hoor, geintjuh….doe lekker je ding en geef de langskomende commentator (m/v) de opdracht om 'aan het werk te gaan'.

  2. Goed hoor, dat je dat zo lekker op je gemak kunt doen. Als er bij mij een puzzel 'in proces' ligt, kan ik er maar moeilijk van afblijven.

  3. Ik ben vreselijk met puzzelen. Na jaren had ik weer eens een lastige van het leesplankje van Jetses. Stond op een rommelmarkt nieuw in de doos. 1000 stukjes binnen 3 dagen is ongeveer 12 uur puzzelen. Dwz als ik er aan begin kan ik moeilijk stoppen. Voorheen puzzelde ik een stuk sneller, maar toen waren m'n ogen op de korte afstand beter. Ik heb wel een leesbrilletje, maar daarvoor is het weer net ists te ver. Bij voldoende daglicht ging het nog prima.

    Mag de rest niet even meehelpen?

  4. Vroeger vond ik puzzelen ook een beetje onzinnig, maar sinds mijn dochter haar puzzels als ze af zijn aan de muur hangt kijk ik er heel anders naar. Op deze manier is niet alleen een tijd verdrijf maar heeft ze daarna ook nog eens iets leuks voor aan de muur

    • Ja, op die manier heeft het toch ook nog wat nut. Hoewel ik dat dus probeer los te laten, dat het nut moet hebben. Want ik vind puzzelen toch wel behoorlijk zinloos. Maar goed, het gaat dus om het proces denk ik dan maar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder