Reacties

Mooi ouder worden: voorbeelden gezocht + 8 bekende mensen met kunstgebit — 19 reacties

 1. Geinig filmpje. Er zijn genoeg voorbeelden van mannen en vrouwen die prachtig oud worden en helemaal niks aan hun uiterlijk laten doen. Soms zijn ze nog verrassend ook. Ik ken zelf twee oudere mannen die vroeger mwah waren (mijn mwah, hoor :-)) en die heel erg gedistingeerd opgedroogd zijn. Maar als je een bekender voorbeeld wilt: wijlen Sean Connery en (ook wijlen) Mary Dresselhuys vond ik mooi oud worden. Dat vond ik van Adriaan van Dis ook, maar de laatste tijd is dat minder. Ziekte, verdriet, ongemak.... het speelt allemaal een grote rol. We zien alleen de buitenkant maar, hè Nicole.

 2. Leuk liedje en de tekst beschrijft mijn gevoel aardig. Er word wat mij betreft te veel nadruk gelegd op mooi zijn. Gevoel voor humor, een redelijke gezondheid, inlevingsvermogen,vriendelijkheid en een scherpe geest vind ik veel belangrijker dan een mooi uiterlijk op elke leeftijd. En hoeveel je ook aan de buitenkant sleutelt ouderdom komt met gebreken en ook een mooi uiterlijk kan niet voorkomen dat er een moment komt dat je niet meer kunt doen wat je graag zou willen doen en afhankelijk word van anderen.

 3. Leuk filmpje????
  Ik vind het eigenlijk wel jammer als mensen aan zich laten sleutelen om er jonger uit te zien. Het karakter, de levenservaringen gaan eraf en mensen die veel plastische chirurgie laten doen, lijken allemaal ongeveer hetzelfde hoofd te krijgen.

 4. Je mist een voorbeeld van mooi ouder worden. Zijn de oudere mensen in jouw omgeving dan zo veel minder mooi dan toen ze jonger waren ?
  Ik ben 60+ en ken veel leeftijdsgenoten. Inderdaad, we veranderen van uiterlijk maar zo dramatisch is dat niet. Waarschijnlijk heeft het allemaal te maken met accepteren dat je er niet 'jong' meer uitziet.
  Een goede gezondheid , gevoel voor humor, oprechte belangstelling voor je medemens , zoveel belangrijker dan een glad velletje.

 5. Grappig filmpje.
  Die Madonna is als een van de weinige (enige??) popiconen van de jaren 80 nog over. Michael Jackson overleden, Prince overleden, George Michael overleden. Poeh, allemaal muziek uit ‘mijn’ tijd.
  Wat me steeds opvalt is dat de term ‘mooi’ voor vrouwen steeds gebruikt worden, of ze nu jong zijn, of ouder worden. Zo kaal eigenlijk, dat je als vrouw nooit verder komt dan mooi of niet mooi.
  Over teveel cosmetische ingrepen gesproken (heeft Madonna echt zoveel laten doen?): ik keek met mijn dochters naar de clip van Dirty Dancing. Daarna zocht ik op hoe zij (naam even vergeten) uit de film er nu uit ziet. O help, die moet echt spijt hebben. Zo jammer van dat mooie gezicht.

  • De vrouwelijke lead uit Dirty Dancing ziet er nu inderdaad nogal gekunsteld uit. Ik vond Patrick Swayze geweldig in die film. Maar die is helaas ook al overleden.

 6. Mijn moeder (ze is 91 geworden) werd mooier naarmate ze ouder werd, mooi grijs haar en een zachtere uitstraling.
  Ik vind Sonja Barend ook een mooie, oudere vrouw,

 7. Mijn moeder is ook een mooi oudje...ze is 72, maar ze ziet er nog top uit! Mooie ogen, mooi grijs haar, echt een mooie kleur, her en der een rimpel maar gewoon mijn mooie moeder...Als ik zo oud mag worden, teken ik er direct voor!
  En even serieus he, onze voormalige koningin....die vind ik er ook prima uit zien!
  Ik schrok van Madonna gister op de tv...zo jammer...ze was zo mooi vroeger...

 8. Haha super leuk liedje!
  Mijn oma is vorig jaar overleden op 90 jarige leeftijd maar was nog zo goed als rimpelloos en nog niet eens helemaal grijs. Ik heb haar haarkleur helaas niet geërfd want ik word nu al grijs, maar ik houd nog hoop op haar rimpelloze huid ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder