Reacties

Wat voor geld type ben jij? — 36 reacties

  1. Hoi, ben ik weer! Ik ga geen uitleg geven waarom ik een tijd niet geblogd heb, maar ik kom weer eens af en toe om het hoekje kijken! ;) Tja, een moeilijke keuze wbt dit onderwerp, het is ook maar net of ik een periode hebt of ik wat dieper in de buidel kan tasten! Maar ik ben in het algemeen wel een "Controlled saver", maar ook wel een beetje een "Self sufficient spender"....het is maar net hoe mijn pet staat!

  2. Vond het moeilijk om hier 1 type uit te kiezen. Ik vind zelf dat ik erg goed ben in het sparen van geld en ik hou mezelf ook streng aan regeltjes. Maar ik hou wel van gadgets en als ik iets echt wil koop ik dat uiteindelijk wel.

  3. Hahaha ik heb de test even gedaan....Skilled Saver ;-) en alles wat ik wel uitgeef gaat met name naar reizen en vegan koken :). Geef niet heel graag geld uit aan dure dingen. Maar soms mag ik iets losser zijn van mijzelf. Koffietjes etc doe ik wel graag ;-)

  4. Wat leuk zeg, zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Ik herken mij in een paar types. Maar wat mij vooral kenmerkt is dat ik heel makkelijk kan sparen als ik een mooi doel heb :) Dit kan een mooie reis zijn of een tas. Terwijl ik soms ook weleens een spontane aankoop kan doen omdat het mij heel simpel gezegd gewoon blij maakt.

  5. Ik weet niet echt of ik er in eentje pas ik vind het belangrijk om te sparen maar ook belangrijk om te leven en genieten dus zal niet gaan besparen op een lekker restaurant af en toe

  6. Ik ben ook echt van alles wat! Soms kan ik maanden zelfs jaren nadenken! Maar soms denk ik ook “I Need it in my life” nou heb ik geluk dat ik vaak spullen toegestuurd krijgt en ook soms betaald dat zet ik dan wel weer apart!

  7. Pfoe moeilijk om er een te kiezen. Ik merk wel dat het in de loop der tijd bij mij heel erg verandert. Ik kon vroeger heel makkelijk geld uitgeven aan dingen als een dure nieuwe telefoon of tassen vol kleding, maar sinds ik samen ben met mijn vriend kan ik veel beter sparen (hij is een stuk zuiniger dan ik) dus dat is alleen maar goed. Ik spaar nu met een doel: vakantie of dingen voor het huis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder